کد خبر : 328058
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ - 21:55
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

سامانه بارشی از اقیانوس هند وارد ایران می شود

یک کارشناس هواشناسی تاکید کرد: مناطق کویری نظیر یزد، کرمان، قم و خراسان جنوبی در طی این مدت بارش برف را تجربه کردند یا امشب سفید پوش‌ خواهند شد. وی افزود: در ادامه هفته آینده سامانه بارشی از مبدا دریای سرخ وارد کشور خواهد شد که در بهترین حالت اگر با رطوبت اقیانوس هند تقویب شود، می‌تواند بارش گسترده‌ای به ویژه در جنوب و جنوب شرقی کشور به همراه داشته باشد.

سامانه بارشی از اقیانوس هند وارد ایران می شود
به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: یک کارشناس هواشناسی ضمن بیان اینکه مناطقی از کویر ایران در سامانه بارشی اخیر برف تجربه کردند، از ورود یک سامانه جدید بارشی خبر داد.
محمد اصغری با اشاره به عملکرد بارش سامانه فعال در کشور گفت: بسیاری از مناطق ایران از جمله مناطقی که برف در آن‌ها یک پدیده همیشگی نیست، سفیدپوش شدند.
این کارشناس هواشناسی تاکید کرد: مناطق کویری نظیر یزد، کرمان، قم و خراسان جنوبی در طی این مدت بارش برف را تجربه کردند یا امشب سفید پوش‌ خواهند شد.
وی افزود: در ادامه هفته آینده سامانه بارشی از مبدا دریای سرخ وارد کشور خواهد شد که در بهترین حالت اگر با رطوبت اقیانوس هند تقویب شود، می‌تواند بارش گسترده‌ای به ویژه در جنوب و جنوب شرقی کشور به همراه داشته باشد.
اصغری تاکید کرد: بدترین حالت ورود این سامانه هم بارش پراکنده در نیمه جنوبی کشور است.
مطابق نقشه‌های هواشناسی هم اکنون بخش عمدهای از کشور به ویژه در نوار غربی، شمالی و مرکز کشور برف تجربه کرده‌اند.
اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد
سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد

عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است