کد خبر : 327763
انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۰۸ - 19:37
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مدیرعامل آبفای اصفهان: طرح‌های آب و فاضلاب «برخوار، شاهین‌شهر و میمه» تکمیل می‌شود

مدیر عامل آبفای استان اصفهان، تکمیل پروژهای آب و فاضلاب شهرستان‌های «برخوار» و «شاهین‌شهر » را از اولویت‌های آبفای استان برشمرد.

مدیرعامل آبفای اصفهان: طرح‌های آب و فاضلاب «برخوار، شاهین‌شهر و میمه» تکمیل می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ناصر اکبری عصر شنبه در نشستی با نماینده مردم «برخوار» و «شاهین‌شهر و میمه» در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: با پیگیری و اجرای طرح‌های آب و فاضلاب، ارائه خدمات پایدار و مستمر به مردم ساکن در شهرها و روستاهای این ۲ شهرستان با قوت ادامه می‌یابد.

به نوشته مهر؛ وی به اصلاح خط انتقال فاضلاب خیابان طالقانی شاهین‌شهر به طول ۶۵۰۰ متر اشاره و بیان کرد: این خط انتقال تا پایان سال جاری در مدار بهره‌برداری قرار می‌گیرد ضمن این‌که خط انتقال فاضلاب خیابان منتظری به قطر یک‌هزار میلی‌متر و طول ۲۵۰۰ متر نیز در این شهر در حال اجرا است.

مدیرعامل آبفای استان درباره پیشرفت قابل توجه اصلاح شبکه فاضلاب خیابان مخابرات شاهین‌شهر نیز گفت: این شبکه در قطرهای ۲۵۰، ۳۰۰ و ۴۰۰ میلی‌متر به طول یک‌هزارمتر در حال تکمیل است و در حدود پنج‌هزار متر از خطوط متفرقه در خیابان‌های مختلف شاهین‌شهر از جمله فردوسی، حافظ و رازی نیز تکمیل شده است.

وی به پیشرفت ۷۵ درصدی احداث ایستگاه پمپاژ فاضلاب شهر گرگاب نیز اشاره و اضافه کرد: با تکمیل این طرح تعداد ۵۳۰۰ فقره انشعاب فاضلاب قابل نصب خواهد بود و جمعیتی بالغ بر ۱۷ هزار نفر از نعمت دفع بهداشتی فاضلاب در منطقه گرگاب بهره‌مند خواهند شد.

اکبری پیگیری اجرای کلکتور اصلی فاضلاب شهر سین و اجرای ۲۵ هزار متر خط انتقال و شبکه فاضلاب را از دیگر برنامه‌های آبفای استان اصفهان برشمرد و گفت: خط انتقال آب شهر سین و احداث مخزن ذخیره آب شرب این شهر نیز در دستور این شرکت قرار دارد.

انتقال آب به منطقه زرکان در دستور کار قرار گرفت

مدیرعامل آبفای استان به اجرای خط انتقال آب منطقه زرکان میمه هم اشاره کرد و افزود: عملیات انتقال آب به منطقه زرکان با هدف ارتقای کمی و کیفی آب شرب برای جمعیتی بیش از ۱۰ هزار نفر در دستور کار قرار گرفته است و با اجرای این خط انتقال به طول ۲۹ هزار و ۵۰۰ متر، بخشی از کمبود آب منطقه حل خواهد شد.

وی به اجرای خط انتقال آب جهادآباد اشاره و خاطرنشان کرد: اتصال خطوط شبکه و ایستگاه پمپاژ این پروژه اجرا شده است و نیاز به مخزن ۱۰۰۰ متر مکعبی دارد که مقرر شد تعداد دو مخزن پیش‌ساخته ۵۰۰ متر مکعبی اجرا شود.

حاجی دلیگانی: تأمین آب شرب شرق اصفهان ضروری است

در این نشست همچنین نماینده مردم شهرستان‌های «برخوار» و «شاهین‌شهر و میمه» در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از تلاش‌های آبفای استان در پیگیری اجرای تأسیسات آب و فاضلاب در شهرهای تحت پوشش، بر تکمیل خطوط آبرسانی مناطق گز، دستگرد، خورزوق، دولت آباد و حبیب آباد و رفع مشکلات پیش روی این طرح‌ها تاکید کرد.

حسینعلی حاجی دلیگانی بر تأمین آب شرق استان و شهر کمشچه و اجرای خط اضطراری به مخزن کمشچه نیز تاکید کرد و خواستار بهره برداری هرچه سریع‌تر از خط انتقال آب به منطقه زرکان میمه شد.

وی اعلام کرد: حمایت‌ها و پیگیری‌های لازم در سطح وزارت نیرو، شرکت مهندسی آبفای کشور، سازمان برنامه و بودجه و بانک‌ها برای اجرای طرح‌های خدماتی آبفا به مردم، در دستور کار اینجانب به عنوان نماینده مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی قرار دارد.

اخبار مرتبط:
آب‌انبار تاریخی تودشک در شرق اصفهان مرمت می‌شود
آب‌انبار تاریخی تودشک در شرق اصفهان مرمت می‌شود

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان کوهپایه از آغاز عملیات مرمت آب‌انبار تاریخی روستای تودشکچویه از توابع این شهرستان خبرداد.

کاهش ۲۷۰ تُنی گازهای گلخانه‌ای با بهره‌برداری هلال ترافیکی شرق اصفهان
کاهش ۲۷۰ تُنی گازهای گلخانه‌ای با بهره‌برداری هلال ترافیکی شرق اصفهان

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: بهره‌برداری از هلال ترافیکی شرق اصفهان موجب کاهش بیش از ۱۰ درصدی زمان تأخیر سفر و کم شدن تولید روزانه ۲۷۰ تن گازهای گلخانه‌ای خواهد شد.

مشکل دیرینه کمبود آب در خیابان‌های مولوی و لاله شهر اصفهان رفع می‌شود
مشکل دیرینه کمبود آب در خیابان‌های مولوی و لاله شهر اصفهان رفع می‌شود

مدیر آبفای منطقه چهار شهر اصفهان از رفع مشکل دیرینه کمبود فشار آب در خیابان‌های مولوی، ۲۴ متری و لاله تا پایان مردادماه امسال خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است