❮
کد خبر : 324328
انتشار : 2024/12/03 - 19:14
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

روانبخش، شاگرد مصباح و نماینده مجلس: هر دقیقه‌ای از مجلس میلیون‌ها تومان هزینه می‌برد، اما رئیس جمهور در تلویزیون می‌گوید که من درباره قانون حجاب قانع نشدم و وفاق را بهم می‌زند

روانبخش تأکید کرد: هر دقیقه‌ای از مجلس میلیون‌ها تومان هزینه می‌برد و رئیس جمهور قسم خورده است که مجری قانون اساسی باشد، اما در تلویزیون به طور رسمی اعلام می‌کند که من قانع نشدم از قانون حجاب و عفاف و وفاق را بهم می‌زند و مطرح می‌کند که قانون مصوب مجلس ابهام دارد در حالی که قانون مصوب مجلس و مورد تائید شورای نگهبان لازم الاجرا است‌.

روانبخش، شاگرد مصباح و نماینده مجلس: هر دقیقه‌ای از مجلس میلیون‌ها تومان هزینه می‌برد، اما رئیس جمهور در تلویزیون می‌گوید که من درباره قانون حجاب قانع نشدم و وفاق را بهم می‌زند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: نماینده قم در مجلس گفت: مجلس در مورد مذاکرات وین اطلاعی ندارد پس چگونه مجلس در رأس امور است و مجلسی که بنا است در رأس امور باشد چرا از هیچ چیزی اطلاع ندارد.

قاسم روانبخش در نشست علنی نوبت عصر امروز (سه شنبه، ۱۳ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری با بیان اینکه حرمت امامزاده را باید متولی حفظ کند، گفت: طبق ماده ۲۲ بند ۱۱ یکی از وظایف هیات رئیسه حفظ حرمت و جایگاه مجلس و قانونگذاری است، اما اگر بنا است سه شیفت قانونگذاری کنیم ولی کسانی که مجری قانون هستند به آن عمل نکنند و آن را زیر پا بگذارند حضور ما بی معنی می‌شود.

وی افزود: هر دقیقه‌ای از مجلس میلیون‌ها تومان هزینه می‌برد و رئیس جمهور قسم خورده است که مجری قانون اساسی باشد، اما در تلویزیون به طور رسمی اعلام می‌کند که من قانع نشدم از قانون حجاب و عفاف و وفاق را بهم می‌زند و مطرح می‌کند که قانون مصوب مجلس ابهام دارد در حالی که قانون مصوب مجلس و مورد تائید شورای نگهبان لازم الاجرا است. همینطور در مورد قانون دو تابعیتی‌ها نیز همین موضوع صدق می‌کند، اما امروز شاهدیم فردی که جایگاه قانونی ندارد در جایگاه معاونت راهبردی برای نظام خط و نشان می‌کشد و به طور رسمی مصاحبه می‌کند و می‌گوید ما حاضریم فراتر از موضوع هسته‌ای مذاکره کنیم.

نماینده قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید روشن شود که این اظهارات چیست، همینطور مجلس در مورد مذاکرات وین نیز اطلاعی ندارد و چگونه مجلس پس در رأس امور است و مجلسی که بنا است در رأس امور باشد چرا از هیچ چیزی اطلاع ندارد

اخبار مرتبط:
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود

فعال سیاسی و رسانه‌ای، با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور در هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل، گفت: پزشکیان از این تریبون تلاش کرد تصویری روشن از ایران ارائه دهد؛ چرا که ایران جنگ را آغاز نکرده، اما در برابر تجاوز تسلیم نشده است.

کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم
کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم

روزنامه کیهان نوشت: دشمن از جمله تحریک‌کنندگان ترامپ برای حمله به ایران و شرکای جنایت علیه مردم ایران باید ضرر اقتصادی حاصل از اقدام دشمن را جبران کنند مطابق قوانین بین‌المللی هر کشوری که سرزمین خود را در اختیار کشور دیگر (آمریکا و رژیم صهیونیستی) و یا گروه مسلحی قرار دهد تا به کشور ثالث دیگری (ایران) تجاوز نظامی کند، در این تجاوز مشارکت داشته است بنابراین؛ کشورهای حاشیه خلیج فارس به صورت مستقیم مسئول خسارت‌های وارده شده به ایران هستند و مطابق امر ولی فقیه باید غرامت‌های جنگ از این کشورها اخذ شود

بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند
بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند

مجلس خبرگان رهبری در بیانیه‌ای مخالفت با مذاکره با آمریکا را اعلام کرد: تجربه چند ماه گذشته بار دیگر نشان داد که در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید. ملاک قانونی و راهنمای اساسی است و هر سخن تفرقه افکنانه، ناسنجیده، ناهماهنگ یا مخالف سیاست‌های اعلام شده به ویژه سخنان اخیر درباره رفراندم و صلح شرافتمندانه در برابر تهاجم دشمنی که درمیانه مذاکرات به کشور عزیز ما حمله کرده و به جز تسلیم محض به چیز دیگری راضی نمی‌شود، به معنای تسلیم در برابر دشمن و تشویش افکار عمومی و جرمی نابخشودنی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است