کد خبر : 323556
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۰۸ - 10:29
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

معاون پزشکیان: نشست مشترک دولت و مجلس به زودی برگزار می شود

معاون پارلمانی دولت خبر داد به زودی نشست مشترک دولت و مجلس برگزار خواهد شد.

معاون پزشکیان: نشست مشترک دولت و مجلس به زودی برگزار می شود

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: شهرام دبیری درباره انتقادات  به دولت به خاطر برخی شرایط اقتصادی، اظهارکرد: بخش عمده‌ای از مسائل ما به خاطر مشکلاتی است که از خارج کشور به ما اعمال کرده‌اند. مسائل سیاسی بر افزایش نرخ ارز تاثیر گذاشته است؛ اما درباره قیمت‌گذاری‌ها، اقشار متوسط به پایین را لحاظ می کنیم و سعی می‌کنیم در کالاهای اساسی افزایش قیمت نداشته باشیم و هم اگر مواردی وجود دارد برای افزایش قیمت، این اقشار را مدنظر داریم تا دچار مشکل نشوند.

وی با اشاره به نشست مشترک مجلس و دولت در روز یکشنبه هفته آینده، تصریح کرد: در این نشست رئیس دولت و مجلس سخنرانی خواهند داشت و اعضای مجلس و روسای فراکسیون‌ها  و وزرا هم صحبت خواهند کرد و سعی خواهیم کرد در جهت همدلی و تعامل بیشتر حرکت کرده و به نقطه اشتراکی برسیم.

اخبار مرتبط:
سکوت حاشیه‌ساز پایداری‌ها درباره بابک زنجانی
سکوت حاشیه‌ساز پایداری‌ها درباره بابک زنجانی

وقتی فرآیند خصوصی‌سازی سایپا اعلام شد، نام یکی از کسانی که پاکت درخواست فرستاد در فضای مجازی وایرال شد. بابک زنجانی!

ترامپ: در ایران با ۴۰ هزار دلار پهپادهای خوبی می‌سازند
ترامپ: در ایران با ۴۰ هزار دلار پهپادهای خوبی می‌سازند

​رئیس‌جمهور آمریکا گفت: به یکی از شرکت‌های (آمریکایی) گفتم که پهپادهای زیادی می‌خواهم. در ایران آن‌ها پهپادهای خوبی می‌سازند و با ۳۵ هزار تا ۴۰ هزار دلار پهپاد می‌سازند.

نماینده مجلس: شفافیت مالی (تصویب پالرمو) بدون لغو تحریم‌ها معنا ندارد
نماینده مجلس: شفافیت مالی (تصویب پالرمو) بدون لغو تحریم‌ها معنا ندارد

رئیس فراکسیون گام دوم انقلاب و اقتصاد مقاومتی مجلس با بیان اینکه پیوستن به پالرمو و CFT در شرایط تحریم کارایی ندارد، تأکید کرد: پذیرش این لوایح باید با در نظر گرفتن حق تحفظ باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است