کد خبر : 323546
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۰۸ - 10:24
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

وال استریت ژورنال: مکرون گفته درباره اجرای حکم بازداشت نتانیاهو تصمیمی نگرفته

وال استریت ژورنال به نقل از مقامات اسرائیلی نوشت: موضوع اعطای مصونیت قضایی به نتانیاهو از سوی فرانسه، محوری در توافق اسرائیل و لبنان بود.

وال استریت ژورنال: مکرون گفته درباره اجرای حکم بازداشت نتانیاهو تصمیمی نگرفته

به گزارش سایت خبری مدارا: انتخاب نوشت: وال استریت ژورنال به نقل از مقامات اسرائیلی نوشت: موضوع اعطای مصونیت قضایی به نتانیاهو از سوی فرانسه، محوری در توافق اسرائیل و لبنان بود.

این مقامات اسرائیلی گفتند: ما هرگز حضور فرانسه در کمیته نظارت را نمی‌پذیرفتیم و نتانیاهو در پاریس در معرض بازداشت است.

حکم بازداشت نتانیاهو بر مذاکرات آتش بس در لبنان سایه افکنده بود.

نتانیاهو با مکرون تماس گرفت تا ناامیدی خود را از موضع فرانسه در قبال حکم بازداشت ابراز کند.

مکرون به نتانیاهو گفت که فرانسه درباره اجرای حکم بازداشت تصمیمی نگرفته است.

اخبار مرتبط:
متکی، وزیر پیشین امور خارجه: اسرائیل پیروز جنگ نیست، چون ترامپ درخواست آتش‌بس کرد/  بعید نیست که نتانیاهو بار دیگر به ایران حمله کند
متکی، وزیر پیشین امور خارجه: اسرائیل پیروز جنگ نیست، چون ترامپ درخواست آتش‌بس کرد/ بعید نیست که نتانیاهو بار دیگر به ایران حمله کند

وزیر پیشین امور خارجه با بیان این که درخواست برقراری آتش‌بس توسط ترامپ نشان می‌دهد که اسرائیل پیروز جنگ نیست، گفت: وقتی درخواست برقراری آتش‌بس را خود ترامپ مطرح می‌کند، حاکی از آن است که آثاری از شکست اسرائیل در این جنگ نمایان شده است. در جنگ اخیر توقف تجاوز به رژیم صهیونیستی تحمیل شد؛ یعنی اگر بخواهیم تِرم جدیدی را در مناسبات بین‌المللی تعریف کنیم، آنچه رخ داد، آتش‌بس نبود، بلکه تحمیل توقف متجاوز بود.

تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند
تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند

بر اثر وقوع سیل ناگهانی و ویرانگر در مرکز ایالت تگزاس، شمار جان‌باختگان به دست‌کم 91 نفر رسیده و بیش از 30 نفر دیگر همچنان مفقود هستند.

معاون پیشین پلیس راهور: راننده فقط باید در شهر پلاک شده، فعالیت کند / به هیچ وجه با رانندگان تاکسی‌های اینترنتی صحبت نکنید
معاون پیشین پلیس راهور: راننده فقط باید در شهر پلاک شده، فعالیت کند / به هیچ وجه با رانندگان تاکسی‌های اینترنتی صحبت نکنید

معاون پیشین پلیس راهور فراجا از مسئولان درخواست کرد که برای صدور مجوز فعالیت تاکسی‌های اینترنتی سخت‌گیری‌های لازم همانند تاکسی‌های معمولی و عادی را لحاظ کنند و گفت: شرایط احراز هویت رانندگان تاکسی‌های اینترنتی باید دقیق‌تر شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است