کد خبر : 323318
انتشار : 2024/11/26 - 20:15
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

سامانه بارشی مناطقی از اصفهان را فرا می‌گیرد

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: سامانه بارشی مناطق غرب و جنوب استان را فرا می‌گیرد.

سامانه بارشی مناطقی از اصفهان را فرا می‌گیرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ لیلا امینی اظهار داشت: آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی نشان می‌دهد که طی امروز و فردا فعالیت یک سامانه بارشی مناطق غرب و جنوب استان را در بر می‌گیرد و افزایش ابر، سرعت وزش باد و تند باد لحظه‌ای، در برخی ساعات رگبار باران، مه، گاهی رعد و برق و در مناطق کوهستانی و سردسیر استان بارش برف به همراه دارد.

به نوشته مهر؛ به گفته وی، بیشترین فعالیت این سامانه در نیمه غربی و جنوبی استان خواهد بود و در دیگر مناطق استان بارش‌های محلی وجود خواهد داشت.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان اضافه کرد: روز پنجشنبه وزش باد شدید و توفان لحظه‌ای در بسیاری از نواحی به‌ویژه در مناطق شرقی استان پیش بینی می‌شود.

امینی با اشاره به کاهش دما بین چهار تا ۶ درجه سلسیوس از روز پنجشنبه، خاطرنشان کرد: روند رو به کاهش دمای استان تا شنبه هفته آینده ادامه خواهد داشت.

به گفته وی، کاهش دما در مناطقی مانند اسلام آباد موگویی، بویین میان دشت، سمیرم، چادگان، خوانسار، فریدن (داران)، شاهین شهر و میمه، فریدونشهر، دهاقان و گلپایگان محسوس‌تر خواهد بود و احتمال افزایش مصرف حامل‌های انرژی و خسارت به صنعت کشاورزی بر اثر سرمازدگی وجود دارد.

رئیس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان با بیان اینکه بیشینه دما طی ۲۴ ساعت آینده به ویژه در نیمه شرقی استان ۲ تا چهار درجه افزایش دارد، گفت: خور و بیابانک با بیشینه دمای ۲۶ درجه سلسیوس بالای صفر و بویین با کمینه دمای سه درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین مناطق استان خواهند بود.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است