کد خبر : 319784
انتشار : 2024/10/30 - 19:03
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ادعای زلنسکی: شاید روسیه در جنگ با اوکراین از نیروی نظامی ایران هم استفاده کند

ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین مدعی شد که ممکن است روسیه در جنگ با اوکراین از نیروی نظامی ایران هم استفاده کند. او با تکرار این ادعا که سربازان کره شمالی به روسیه اعزام شده‌اند، خواستار محکومیت گسترده این اقدام ادعایی شد و گفت: «نمی‌دانم چه تعداد سرباز دیگر قرار است از کره شمالی یا حتی ایران به روسیه بروند.»

ادعای زلنسکی: شاید روسیه در جنگ با اوکراین از نیروی نظامی ایران هم استفاده کند

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: رئیس‌جمهور اوکراین در اظهاراتی بی‌اساس، مدعی شد که ممکن است نیروهای مسلح ایران برای مبارزه با اوکراین، به روسیه اعزام شوند.

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین مدعی شد که ممکن است روسیه در جنگ با اوکراین از نیروی نظامی ایران هم استفاده کند.
او با تکرار این ادعا که سربازان کره شمالی به روسیه اعزام شده‌اند، خواستار محکومیت گسترده این اقدام ادعایی شد و گفت: «نمی‌دانم چه تعداد سرباز دیگر قرار است از کره شمالی یا حتی ایران به روسیه بروند.»
بااین‌حال، زلنسکی گفت از کشورهای غربی نمی‌خواهد که سربازان خود را به اوکراین اعزام کنند، زیرا این اقدام را بسیار خطرناک دانسته و احتمال می‌دهد که حمایت‌های کنونی غرب از کشورش را هم تحت‌تأثیر قرار دهد.
این ادعای عجیب در حالی است که ایران در واکنش به ادعاهای غربی‌ها درباره ارسال پهپاد و موشک به روسیه، هرگونه دخالت در جنگ اوکراین را رد کرده است.
او در جمع نمایندگان رسانه‌های جمعی کشورهای اروپای شمالی، حضور ادعایی سربازان کره شمالی در خاک روسیه را بسیار تهدیدآمیز دانست و بر اهمیت دستیابی اوکراین به تسلیحات دوربرد تاکید کرد.
رئیس‌جمهور اوکراین در ادامه با بیان اینکه این کشور تنها ۱۰ درصد از بسته‌های حمایت نظامی که کنگره آمریکا در ۲۰۲۴ تصویب کرده را دریافت کرده است، گفت شرکای غربی اوکراین از ارسال تمامی سامانه‌های پدافند هوایی که وعده داده‌اند، خودداری می‌کنند.
زلنسکی با اذعان به اینکه اوکراین به دلیل کمبود سرباز در حال عقب‌نشینی از مواضع خود در خطوط مقدم است، مدعی شد که نیروهای مسلح این کشور توان تصرف نیروگاه هسته‌ای کورسک در خاک روسیه را داشتند، اما این کار را انجام ندادند.
او در این نشست خبری همچنین بر لزوم تسریع ارسال تسلیحات از سوی کشورهای غربی تاکید کرد و خواستار حمایت آنان از مذاکرات صلح و طرح وی برای پایان جنگ شد، طرحی که به «طرح پیروزی» شهرت یافته و مورد استقبال کشورهای غربی قرار نگرفته است.
اخبار مرتبط:
سردار حسینی: حتی یک نمونه از خودروهای داخلی در آزمون تصادف شرکت نکردند
سردار حسینی: حتی یک نمونه از خودروهای داخلی در آزمون تصادف شرکت نکردند

رئیس پلیس راهور فراجا، با انتقاد از بلااستفاده ماندن مرکز کرش‌تست، گفت: با وجود افتتاح این مرکز و الزام قانونی، تاکنون حتی یک خودرو در آن آزمایش نشده است.

ستاد مبارزه با مواد مخدر: کشت خشخاش و شاه‌دانه در کشور ممنوع است
ستاد مبارزه با مواد مخدر: کشت خشخاش و شاه‌دانه در کشور ممنوع است

معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: ممکن است در برخی نقاط محدود به‌صورت غیرقانونی اقدام به کشت مواد مخدر کنند.

شکست سنگین «جلیلی-جبلی» در مجلس؛ از ۲۸۵ نماینده فقط ۷۴ نفر، حاضر به امضای بیانیه به سود صداوسیما شدند!
شکست سنگین «جلیلی-جبلی» در مجلس؛ از ۲۸۵ نماینده فقط ۷۴ نفر، حاضر به امضای بیانیه به سود صداوسیما شدند!

تلاش کارمندان معاونت پارلمانی صداوسیما که طی تماس‌های تلفنی تک به تک و خانه به خانه با نمایندگان مجلس، درخواست امضا برای نامه حمایت از سازمان و ابقاء رییس خود جبلی (و جلیلی) کرده بود، به یک شکست تمام‌عیار برای جریان مذکور بدل شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است