کد خبر : 318920
انتشار : 2024/10/26 - 12:42
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سخنگوی دولت: در حمله اسرائیل به ایران خسارت محدودی وارد شد

سخنگوی دولت به حمله نظامی اسرائیل به ایران و واکنش پدافند هوایی واکنش نشان داد.

سخنگوی دولت: در حمله اسرائیل به ایران خسارت محدودی وارد شد

به گزارش سایت خبری مدارا: ایرنا نوشت: «فاطمه مهاجرانی» سخنگوی دولت در واکنش به حمله نظامی رژیم صهیونیستی به نقاطی از مراکز نظامی و واکنش مقتدرانه نیروی پدافند هوایی کشورمان، گفت: مردم ایران از توان دفاعی کشور احساس غرور می‌کنند و نسبت به آن اطمینان دارند.

بنا به روایت ایرنا، سخنگوی دولت با اشاره به تصاویر جعلی منتشر شده در برخی رسانه‌های خاص، تاکید کرد: همانطور که بیانیه‌های رسمی پدافند هوایی کشور نشان می‌دهد، تنها خسارات محدودی وارد شده و لازم است مردم عزیز ضمن حفظ آرامش از دل دادن به شایعات دوری کنند و اخبار را تنها از رسانه‌های رسمی و بیانیه‌های نیروی پدافند دنبال کنند.

مهاجرانی ضمن تقدیر از اقتدار و هوشیاری نیروی پدافند هوایی کشورمان، افزود: باید به قدرت و اقتدار جوانان این مرز و بوم آفرین گفت که با اقدامات خود غرور ملی ایرانیان را احیا کردند.

ساعاتی پیش روابط عمومی قرارگاه پدافند هوایی کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: سامانه یکپارچه پدافند هوایی هجوم رژیم صهیونیستی به نقاطی از مراکز نظامی در استان‌های تهران، خوزستان و ایلام را رهگیری و مقابله موفق کرد.

اخبار مرتبط:
لاوروف: معامله روسیه و آمریکا درباره ایران و اوکراین، شایعه است
لاوروف: معامله روسیه و آمریکا درباره ایران و اوکراین، شایعه است

وزیر امور خارجه روسیه تأکید کرد: گزارش‌های رسانه‌ای درباره معامله روسیه و آمریکا درباره مسائل ایران و اوکراین شایعه است و صحت ندارد.

تهران در روزهای پایانی تابستان گرم‌تر می‌شود
تهران در روزهای پایانی تابستان گرم‌تر می‌شود

مدیرکل هواشناسی استان تهران از افزایش نسبی دمای هوا از چهارشنبه تا پنجشنبه خبر داد و گفت: تا پایان هفته پدیده غالب استان وزش باد خواهد بود.

یک کشتی در تنگه هرمز هدف قرار گرفت
یک کشتی در تنگه هرمز هدف قرار گرفت

کشتی در تنگه هرمز هدف پرتابه‌ای ناشناس قرار گرفته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است