کد خبر : 318696
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۰۲ - 12:49
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

آقای میرباقری شما حاضرید بودجه میلیاردی موسسه خود را صرف جبهه مقاومت کنید؟

آقای سیدمحمدمهدی میرباقری همان روحانی که پایداری چی‌ها ، می خواهند او را تئوریسین جلوه دهند.

آقای میرباقری شما حاضرید بودجه میلیاردی موسسه خود را صرف جبهه مقاومت کنید؟

به گزارش سایت خبری مدارا: عصر ایران نوشت: آقای سید محمدمهدی میرباقری همان روحانی که پایداری چی‌ها ، می خواهند او را تئوریسین جلوه دهند و با بزرگ نمایی اش به ضرب و زور بیلبوردهای شهرداری زاکانی و برنامه های صدا و سیمای جبلی جلیلی، برای پست های مهم جا بیندازند(!) اخیراً صحبت هایی درباره جنگ مومنان علیه کافران کرده و با اشاره به شهادت ۴۲ هزار نفر در غزه گفته است که حتی اگر نیمی از مردم دنیا هم کشته شوند، برای رسیدن به مقصد می ارزد!

عجالتاً وارد ماهیت بحث نمی شویم که افرادی مانند محقق داماد، غلامحسین ابراهیمی دینانی ، رسول جعفریان، شهاب الدین حائری شیرازی و … پاسخ های مستحکمی به او داده اند. فقط از جناب ایشان چند سوال داریم که اگر به ایشان و مریدان شان بر نمی خورد بد نیست پاسخ دهند:

آیا سلاح در دست و حمایل بر دوش در عملیات های جنگی شرکت کرده اید و بوی خون و باروت را می شناسید و با چشمان خودتان دیده اید که چطور بچه های ایران در برابر توپ و تانک و گلوله پرپر می شدند و شما بدن های تکه تکه همرزمان تان را جمع می کردید و بعد از عملیات به پشت خط می آوردید و می دانید تبدیل گردان به گروهان و گروهان به دسته و دسته به نفر یعنی چه؟ اگر جواب تان مثبت است، عملیات هایی که در آن جنگیده اید و مستنداتش را اعلام کنید. حتماً خوشحال می شویم که شما در دورانی که باید به جهاد می رفتید به وظیفه تان عمل کرده اید.

فرزندمرحوم آیت الله مصباح یزدی یک بار در توجیه جبهه نرفتن پدرش در دوران دفاع مقدس، سخن نامستندی به امام خمینی(ره) نسبت داده و گفته بود که ایشان به پدرش گفته بود جبهه نرو! حتی اگر چنین دستوری درباره آقای میرباقری هم هست، بگویند!

۲ – اگر جنگ شود ، جناب میرباقری، آیا شخصاً سلاح به دست خواهد گرفت؟ یا الان حاضر است برای کمک به حزب الله لبنان، به بیروت برود و در یگان های نظامی حزب الله در “جنگ مومنان علیه کافران” شرکت کند؟ نمی شود که کنار گود ایستاد و گفت لنگش کن!

۳ – اصلاً رفتن به جبهه در گذشته و حال و آینده را کنار می گذاریم. آیا جناب میرباقری که رئیس مرکزی غیردولتی در قم به نام “فرهنگستان علوم اسلامی قم” است و سالانه بودجه های میلیاردی می گیرد، حاضر است همین یک امسال را از گرفتن بودجه خودداری کند و از دولت بخواهد بودجه موسسه ایشان را به جبهه مقاومت اعطا کند تا در جنگ مومنان علیه کافران صرف شود؟!

۴ – و این که درتئوری ایشان که اگر نصف مردم جهان هم کشته شوند می ارزد، خود ایشان جزو آن نیمه ای هست که کشته می شوند یا جزو بازماندگان این کشتار عالم سوز محسوب می شود؟!

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است