کد خبر : 318352
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۳۰ - 14:52
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

هاشمی‌طباء: وفاق با وضعیت موجود حاکم نمی‌شود / این چیزی که شاهدش هستیم وفاق نیست

هاشمی‌طبا درباره مهم‌ترین چالش دولت برای شکل‌گیری ایده وفاق گفت: این چیزی که شاهدش هستیم وفاق نیست و وفاق با وضعیت موجود حاکم نمی‌شود و رقبای دولت عقیده و تفکرات خودشان را تغییر نمی‌دهند. به نظر من اگر بتوانند وحدت ایجاد کنند، خیلی مهم است. وحدت یعنی آنکه خط مشی سیاست مشخص باشد افراد با جناح‌های مختلفی که می‌آیند به آن خط مشی که مشخص شده تعهد داشته باشند

هاشمی‌طباء: وفاق با وضعیت موجود حاکم نمی‌شود / این چیزی که شاهدش هستیم وفاق نیست

به گزارش سایت خبری مدارا: ایلنا نوشت: یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: اگر گفتمان دولت به معنای صرفه‌جویی، جلوگیری از قاچاق و راستگویی به مردم باشد، مردم خواهند پذیرفت و اقتصاد هم به همین سادگی اصلاح خواهد شد. اگر به مردم واقعیت را بگویند دیگر نیازی به اصلاحات اقتصادی نیست. بنابراین جلوگیری از اسراف و تبعیض باید گفتمان دولت باشد.

سیدمصطفی هاشمی‌طبا فعال سیاسی در پاسخ به این سوال که ارزیابی شما از رویکرد وفاق دولت آقای پزشکیان تا این مدت به چه صورت بوده است، گفت: کارهایی که انجام می‌شود به دلیل نبود مدیر است. به نظر می‌رسد آقای پزشکیان در برخی حوزه‌ها یک عده را با گرایش‌های مختلف انتخاب کرده و آن‌ها هم هیچ تعهدی به کاری که باید انجام دهند و اینکه چه روشی را اتخاذ کنند، ندارند. به نظر من با این کار مسیر دولت، راه مشخصی نداشته و به نظر من تبدیل به یک شرکت سهامی شده که پراکنده‌کاری است و از همه مهم‌تر وزارت‌خانه‌های مختلف هیچ دیدگاه و یا گفتمان مشخصی ندارند و مشخص نیست چه گفتمانی را می‌خواهند پیاده کنند.

هاشمی‌طبا در ارزیابی انتصاب مدیران میانی به ویژه در سطح استانداران گفت: وقتی وزیری اینگونه برای وزارت‌خانه‌ای انتخاب می‌شود، مدیران کل و استانداران نیز خیلی قابل جمع‌بندی نیستند. گویی کشور مثل یک شرکت سهامی می‌خواهد اداره شود. وقتی یک رئیس‌جمهوری، مدیران یا استاندارانی را می‌خواهد انتخاب کند، آن فرد باید طبق منویات رئیس‌جمهور که به تصویب هیئت وزیران هم می‌رسد، کار کند. حالا در انتخاب‌هایی که انجام گرفته نوعی بی‌سلیقگی هم شکل گرفته است.

وی در پاسخ به این سوال که دولت برای کسب جلب رضایت مردم چه اقداماتی را باید انجام دهد، گفت: حرف من این است که آقای پزشکیان طبق چیزی که در رقابت‌های تبلیغاتی خود گفتند، حقیقت را به مردم بگویند. همین کار برای رضایت مردم کافی است. شما ببینید قاچاق بنزین چگونه است که سالانه ۲۰ میلیون لیتر قاچاق می‌شود. بنزین که در اختیار وزارت نفت است، چطور می‌شود که می‌ایستد و نگاه می‌کند؟ این در حالی است که بنزین وارد کشور می‌شود و از طرف دیگر قاچاق می‌شود. این موضوع برای مردم سوال است. بنابراین نباید این طور باشد که دولت برخی را راست بگوید و برخی را نگوید. یعنی ۱۰ درصد راست بگوید و ۹۰ درصد را نگوید. بنابراین طرح واقعیت مطالب خیلی می‌تواند در جلب رضایت مردم تاثیرگذار باشد.

وی افزود: اشکال ما این است که در ۴۰ سال گذشته در کشوری که فضای جنگ در مقاطع مختلف بر آن حکم بوده است، تمام این مواردی که گفته شد هم وجود داشته است. یک نمونه آن قاچاق بنزین است که سالانه ۲۰ میلیون لیتر بنزین قاچاق می‌شود این میزان از نازل پمپ بنزین که بیرون نمی‌آید. بنابراین معلوم است، سیستمی وجود دارد که این کار را هدایت می‌کند. اگر به مردم واقعیت را بگویند دیگر نیازی به اصلاحات اقتصادی نیست. بنابراین جلوگیری از اسراف و تبعیض باید گفتمان دولت باشد.

هاشمی‌طبا درباره مهم‌ترین چالش دولت برای شکل‌گیری ایده وفاق گفت: این چیزی که شاهدش هستیم وفاق نیست و وفاق با وضعیت موجود حاکم نمی‌شود و رقبای دولت عقیده و تفکرات خودشان را تغییر نمی‌دهند. به نظر من اگر بتوانند وحدت ایجاد کنند، خیلی مهم است. وحدت یعنی آنکه خط مشی سیاست مشخص باشد افراد با جناح‌های مختلفی که می‌آیند به آن خط مشی که مشخص شده تعهد داشته باشند. بنابراین باید خط مشی، سیاست، کارها و روش انجام کار به طور مشخص اعلام شود تا هرکسی از هر جناحی که می‌آید به این کار تعهد داشته باشد و این تبدیل به وحدت می‌شود. مثلا ما در مورد شیعه و سنی حرف از وفاق نمی‌زنیم می‌گوییم وحدت شیعه و سنی این مورد هم همین گونه است.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است