کد خبر : 317
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۰۴ - 11:27
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

در سال های گذشته رقابت های خونینی بین دو جریان اصلاح طلب و اصولگرا صورت می گرفت

در سال های گذشته رقابت های خونینی بین دو جریان اصلاح طلب و اصولگرا صورت می گرفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سید حسین نقوی حسینی اظهار کرد: همان طور که استحضار دارید  آیت الله رئیسی در زمان ثبت نام اعلام کردند نامزد مستقل هستند و خود را محدود به جریان خاصی نکردند. در مناظرات انتخاباتی هم همین موضع را حفظ کردند. همچنین در اولین مصاحبه مطبوعاتی خود نیز باردیگر بر این موضوع تاکید کردند که من مستقل وارد انتخابات شدم.
وی ادامه داد: ایشان فرمودند نماینده و رئیس جمهور همه ملت ایران هستند،  چه کسانی که به او رای دادند و چه حتی کسانی که نیامدند پای صندوق رای. همچنین به این نکته اشاره کردند آنچه که برای دولت آینده مد نظر می‌گیرد صرفا شایسته سالاری است؛ چراکه مدیون هیچ دسته و گروهی نیستند.

نقوی حسینی گفت:  این ها راهبردهای شفاف ایشان برای دولت آینده و بستر بسیار مناسبی برای همکاری با همه گروه ها و جریان ها است.

وی یادآور شد: در انتخابات اخیر رقابت هم آنچنان رقابت با جریان اصولگرایی نبود. در سال های گذشته رقابت‌های خونینی بین دو جریان اصلاح طلب و اصولگرا صورت می‌گرفت. مثل رقابت میان ناطق نوری و خاتمی، احمدی‌نژاد و میرحسین موسوی، قالیباف و روحانی،  روحانی و  رئیسی.

این فعال سیاسی اصولگرا تصریح کرد: روحانی در آغاز دولت دومش  صراحتا گفت من وام دار کسانی هستم که از من حمایت کردند؛ حالا بماند که به وعده‌هایش به همان گروه هم پایبند نماند؛ اما می خواهم بگویم این دوره آنچنان رقابت شکاف‌داری شکل نگرفت که خط غیر قابل نفوذی بین کاندیداها با رئیس جمهور منتخب کشیده شود.

وی ادامه داد: همین موضوع بستری را برای مدیریت همه گروه ها و افراد در دولت بعدی  آماده می کند. مشی رئیسی شایسته سالاری است و در این مصاحبه اخیر منظورش از شایسته سالاری را تعریف کرد که انقلابی، پاکدست، مردمدار و مدیر جهادی بودن یعنی انقلابی.این موضوع هم زمینه مناسبی فراهم می کند با همه گروه ها کار کند.

نقوی حسینی خاطرنشان کرد: شرایط کنونی کشور مثل گذشته نیست شرایط سختی است. همه جریانات و گروه ها باید به کمک دولت بیایند تا بتوانیم از این گردنه عبور کنیم. امروز اولویت معیشت اقتصادی مردم بسیار مهم است؛ همه جریان ها باید کنار هم باشند. مردم چشم انتظار هستند ببینند دولت آینده در کوتاه مدت چه حرکتی در زمینه سیاست خارجی و داخلی انجام می دهد. همه این موضوعات فضای جدیدی را برای مدیریت کشور فراهم می‌کند.

اخبار مرتبط:
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود

حجت الاسلام محمد ملک‌زاده استاد حوزه و عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی: با وجود تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران که در حین انجام مذاکرات ایران و آمریکا انجام شد، همچنان از گوشه و کنار خبر‌هایی درباره احتمال مذاکره با آمریکا به گوش می‌رسد! شنیدن این اخبار تا آنجا عجیب و غیرقابل توجیه است که واشنگتن‌پست در خبری اعلام کرد: «برای‌ همه عجیب است که ‌ایران حتی بعد از حملات نظامی به خود هنوز چشم امید به توافق با آمریکا دارد و مذاکره را هرگز رها نمی‌کند!»

ان بی سی آمریکا: از سه سایت غنی سازی ایران یکی کاملاً تخریب و دوتای دیگر قابل راه اندازی در ماه های آینده هستند
ان بی سی آمریکا: از سه سایت غنی سازی ایران یکی کاملاً تخریب و دوتای دیگر قابل راه اندازی در ماه های آینده هستند

ان بی سی نیوز نوشت: یکی از سه سایت غنی‌سازی اورانیوم در ایران که ماه گذشته هدف حمله ایالات متحده قرار گرفت، نابود شده و فعالیت‌های آن به‌طور قابل‌توجهی به عقب افتاده است. اما دو سایت دیگر به آن شدت آسیب ندیده‌اند و ممکن است تنها تا حدی تخریب شده باشند که در صورت تمایل ایران، غنی‌سازی هسته‌ای در آنها طی چند ماه آینده از سر گرفته شود

قالیباف: جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت
قالیباف: جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت

رئیس مجلس در دیدار با خانواده شهید سپهبد باقری گفت: اگر جنگ اخیر رخ نمی‌داد ما هیچ‌گاه به درکی که در این ۱۲ روز به آن رسیدیم، نمی‌رسیدیم. یعنی اگر بگوییم این ۱۲ روز ما را ۵۰ سال جلو انداخت، درست گفته‌ایم که به برکت خون شهدا رقم خورد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است