کد خبر : 316428
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۱۸ - 02:54
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

در ۶ ماه نخست سال جاری؛

پروازهای فرودگاه اصفهان ۲۶.۵ درصد افزایش یافت

مدیرکل فرودگاه‌های استان اصفهان از رشد آمار پروازی و مسافری فرودگاه شهید بهشتی در ۶ ماه نخست سال جاری خبرداد.

پروازهای فرودگاه اصفهان ۲۶.۵ درصد افزایش یافت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ابوذر ضیایی با اشاره به رشد آمار پروازی و مسافری فرودگاه شهید بهشتی اصفهان در شش ماهه نخست سال جاری، اظهار داشت: تعداد ۸۲۷ هزار و ۷۹۳ مسافر با هفت هزار و ۴۴۵ پرواز در این فرودگاه از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور اعزام و پذیرش شدند.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: از این تعداد ۶۳۰ هزار و ۸۲۰ مسافر با پنج هزار و ۷۲۱ پرواز داخلی و ۱۹۶ هزار و ۹۷۳ مسافر با یک هزار و ۷۲۴ پرواز خارجی در این فرودگاه جا به جا شدند.

مدیرکل فرودگاه‌های استان اصفهان خاطرنشان کرد: آمارها نشان می‌دهد که در نیمه نخست سال جاری در مجموع رشد ۲۶.۵ درصدی در تعداد پرواز و رشد ۲۵.۵ درصدی در تعداد مسافر نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۲ داشتیم.

اخبار مرتبط:
آغاز فصلی تازه برای یک میلیون دانش‌آموز در اصفهان
آغاز فصلی تازه برای یک میلیون دانش‌آموز در اصفهان

هم‌زمان با سراسر کشور، جشن «جوانه‌ها» ویژه دانش‌آموزان پایه هفتم در مدارس استان اصفهان برگزار شد.

دستگاه‌های امدادی اصفهان با کمترین امکانات؛ نیاز به تحول فوری داریم
دستگاه‌های امدادی اصفهان با کمترین امکانات؛ نیاز به تحول فوری داریم

استاندار اصفهان گفت: دستگاه‌های امدادی همواره ازکمترین امکانات و حمایت‌ها برخوردار بوده‌اند، برای نجات جان مردم تجهیزات و سیستم‌های امداد و نجات استان باید فوری نوسازی وبازسازی شوند.

نیروهای اورژانس اصفهان پای فرسودگی تجهیزات می‌سوزند
نیروهای اورژانس اصفهان پای فرسودگی تجهیزات می‌سوزند

رئیس اورژانس اصفهان بااشاره به کاهش شدید بودجه اورژانس گفت: بودجه اورژانس اصفهان یک‌سوم استان‌های هم‌رده است، فشار مالی باعث فرسودگی تجهیزات و تهدید جدی خدمت‌رسانی شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است