کد خبر : 316259
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۱۷ - 10:55
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

روسیه به ادعای انجام آزمایش هسته‌ای در ایران واکنش نشان داد

نماینده روسیه در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعاها درباره آزمایش هسته‌ای در ایران را رد کرد.

روسیه به ادعای انجام آزمایش هسته‌ای در ایران واکنش نشان داد

به گزارش سایت خبری مدارا: میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پیامی در شبکه مجازی ایکس با اشاره به برخی گمانه زنی ها درباره حوادث لرزه ای در ایران در ۵ اکتبر مبنی بر اینکه احتمالاً این لرزه‌ها ناشی از آزمایش‌های هسته ای بوده است، اعلام کرد: کنوانسیون منع جامع آزمایش‌های اتمی موسوم به سی تی بی تی او (CTBTO)، سیگنال های ۲۵ ایستگاه خود را تجزیه و تحلیل کرده است و به این نتیجه رسید که شکل موج های ثبت شده با زمین لرزه های قبلی در ایران سازگار است.

در چند روز گذشته شایعه شده بود که زلزله ۲ ریشتری در سمنان مرتبط با آزمایش هسته‌ای در ایران بوده است.

کنوانسیون منع جامع آزمایش‌های اتمی موسوم به “سی تی بی تی” در۲۰ شهریور ۱۳۷۵ مصادف با ۱۰ سپتامبر سال ۱۹۹۶ به عنوان یک معاهده چندجانبه به تصویب مجمع عمومی سازمان ملل رسید و از اواخر سپتامبر همان سال برای امضا در دسترس اعضاء قرار گرفت.

این پیمان، کشورهای عضو را از هرگونه انفجار هسته‌ای در هر مکانی تحت قلمرو یا کنترل دولت عضو منع می‌کند. یکی از مهمترین ملزومات اجرای این پیمان استقرار سامانه‌های نظارت بین‌المللی از جمله ایستگاه‌های لرزه‌نگاری مادون صوت است.

اخبار مرتبط:
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟

«هنگامی که خیانت‌هایی مثل آنچه در این جنگ دیدیم، رخ می‌دهد و بلافاصله چنین طرح قانونی تصویب می‌شود، به معنای آن است که وضعیت به وجود آمده ناشی از ضعف و نبودن قانون است و مسوولیت این مساله مستقیما به عهده خود نمایندگان است که پیش‌بینی این کار را نکرده بودند.»

زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم

شهردار تهران از شناسایی ۶۰ نقطه ایمن زیرزمینی برای مواقع بحران خبر داد و گفت: به طرح اسکان ایمن در زیرزمین در سال‌های پس از جنگ تحمیلی کمتر توجه شد.

مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند
مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بسیاری از عاملان اسرائیل که به بازار طلا و ارز می‌رفتند و با پول‌هایی که در اختیار داشتند، باعث می‌شدند تلاطم شدیدی در بازار به وجود بیاید، شناسایی و دستگیر شدند .

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است