کد خبر : 315077
انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۰۷ - 19:41
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان:

درختان کهنسال شهر اصفهان شناسنامه‌دار می شوند

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان از اجرای طرح شناسنامه‌دار کردن درختان کهنسال شهر با هدف حفاظت بیشتر از این درختان خبر داد.

درختان کهنسال شهر اصفهان شناسنامه‌دار می شوند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مجتبی حق‌شناس گفت: شهرداری اصفهان با هدف حفاظت از درختان کهنسال شهر، نسبت به راه اندازی پویشی با محوریت شناسایی این درختان با مشارکت شهروندان اقدام کرده است.

به نوشته مهر؛ وی شناسنامه‌دار کردن درختان کهنسال را اقدام دیگری در این زمینه دانست و افزود: با نظارت‌های میدانی و شناسنامه‌دار کردن درختان کهنسال و همچنین ثبت آن‌ها در سامانه‌های جی.آی.اس، مراقبت از این درختان با دقت و نظارت بیشتری انجام می شود.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: آن دسته از درختان شهر که بیش از ۱۰۰ سال عمر دارند از اهمیت بسیار زیادی برای سازمان پارک ها برخوردارند و تلاش می شود نگهداری و حفاظت بیشتری از آنها انجام شود.

اخبار مرتبط:
۴ تن مواد مخدر در کویر اصفهان کشف شد؛ هلاکت ۱۱ قاچاقچی
۴ تن مواد مخدر در کویر اصفهان کشف شد؛ هلاکت ۱۱ قاچاقچی

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان از کشف ۴ تن انواع مواد مخدر و هلاکت ۱۱ قاچاقچی در کویری در شرق اصفهان خبر داد.

حکم انتصاب مدیرکل حفاظت محیط‌زیست اصفهان ابلاغ شد
حکم انتصاب مدیرکل حفاظت محیط‌زیست اصفهان ابلاغ شد

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با صدور حکمی، داریوش گل‌علیزاده را به عنوان مدیرکل حفاظت محیط‌زیست اصفهان منصوب کرد.

دغدغه‌های فعالان اصفهان رو در رو با وزیر جهاد کشاورزی
دغدغه‌های فعالان اصفهان رو در رو با وزیر جهاد کشاورزی

فعالان اقتصادی اصفهان در نشستی با وزیر جهاد کشاورزی از مشکلات تأمین نهاده‌های دامی، موانع صادراتی و کمبود حمایت‌های مالی گلایه کردند و خواستار راهکارهای فوری شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است