کد خبر : 314081
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۲۸ - 16:01
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

مصباحی‌مقدم: FATF در مجمع متوقف است؛ قرار است آقای پزشکیان در این رابطه نامه بزنند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: موضوع FATF در مجمع متوقف است و این توقف بررسی‌ها مربوط به امروز نیست.

مصباحی‌مقدم: FATF در مجمع متوقف است؛ قرار است آقای پزشکیان در این رابطه نامه بزنند

به گزارش سایت خبری مدارا: ایلنا نوشت: مسعود پزشکیان رئیس جمهوری در نشست خبری صراحتا به اهمیت پیوستن ایران به FATF  اشاره و گفت: اکثر تولیدکنندگان در رابطه با FATF با مشکلاتی مواجه هستند، اتاق بازرگانی از ما گلایه دارد که چون FATF تصویب نشده، روند تجارت خارجی با مشکل مواجه است، باید در این زمینه تسهیل‌گری کنیم. برای لغو تحریم‌ها و جذب سرمایه‌گذاری خارجی هم چاره‌ای نداریم جز این‌که مسئله FATF را حل کنیم. از این رو برای به جریان افتادن دوباره پرونده FATF حتما به مجمع تشخیص مصلحت نظام نامه خواهم نوشت، چون این موضوع باید حل شود.

از چند سال گذشته موضوع پیوستن ایران به کارگروه ویژه اقدام مالی در مجمع تشخیص مصلحت نظام در دست بررسی قرار گرفت و مسکوت ماند.

غلامرضا مصباحی‌مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره آخرین وضعیت بررسی پیوستن ایران به FATF در مجمع و اینکه آیا دولت می‌تواند در این باره تصمیم بگیرد، اظهار داشت: آقای رییس جمهور در نشست خبری به این موضوع اشاره کرد و قرار شد با مجمع تشخیص مصلحت نامه‌نگاری انجام دهند تا بحث FATF  دوباره مطرح شود.

وی ادامه داد: آقای پزشکیان خودشان عضو مجمع تشخیص مصلحت هستند و در جلسات حضور پیدا می‌کنند، از FATF دفاع خواهد کرد و مجمع هم آن را تصویب می‌کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: موضوع FATF  در مجمع متوقف است و این توقف بررسی‌ها مربوط به امروز نیست.

مصباحی‌مقدم درباره علت توقف بررسی‌های پیوستن به FATF  گفت: FATF (کار گروه ویژه اقدام مالی)۴۱ توصیه است که ۳۹ توصیه را به اجرا رساندیم و در حال حاضر دو موضوع CFT  و پالرمو به اجرا نرسیده و متوقف شده‌اند، منطقش این بود که این خود منشا تحریم داخلی بود.

اخبار مرتبط:
احداث نیروگاه خورشیدی در ادارات طی یک ماه قابل انجام است
احداث نیروگاه خورشیدی در ادارات طی یک ماه قابل انجام است

مجری توسعه نیروگاه‌های خورشیدی شرکت توانیر از آغاز فرآیند اجرایی الزام دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده ۵ قانون خدمات کشوری برای تأمین ۲۰ درصد برق مصرفی خود از انرژی خورشیدی خبر داد.

وزیر صمت: موضوع واردات خودرو را حل خواهیم کرد
وزیر صمت: موضوع واردات خودرو را حل خواهیم کرد

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: وقتی صادراتی انجام می‌شود این ارز باید به کشور بازگردد. بانک مرکزی هم باید شرایطی را برای تولیدکننده‌ها ایجاد کند که این بازگشت ارز هم مزاحمت ایجاد نکند و هم فاصله قیمتی نداشته باشد.

اموال واگذار شده بابک زنجانی به وزارت نفت، ارزش اقتصادی ندارد
اموال واگذار شده بابک زنجانی به وزارت نفت، ارزش اقتصادی ندارد

یک مقام مسئول گفت: شرکت ملی نفت مدعی است؛ کالاهایی که از اموال بابک زنجانی در گمرک بوده و ارزیابی و واگذار شده، ارزش اقتصادی نداشته و اساسا امکان فروش این اموال هم وجود ندارد. اما از سوی دیگر سیستم قوه قضاییه اعلام کرده که واگذاری این اموال زنجانی به وزارت نفت صورت جلسه و رد مال انجام شده‌ است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است