کد خبر : 313594
انتشار : 2024/09/15 - 18:28
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

آمبولانس خراب و برق گرفتگی دو نفر / شرمساری در ورزشگاه قلعه حسن‌خان

ورزشگاه شهدای شهرقدس که قرار بود میزبان یکی از مهم‌ترین بازی‌های استقلال در فصل باشد، با صحنه‌های نازیبایی همراه شد.

آمبولانس خراب و برق گرفتگی دو نفر / شرمساری در ورزشگاه قلعه حسن‌خان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در جریان برگزاری کنفرانس خبری نکونام، حادثه برق گرفتگی برای 2 تن در ورزشگاه شهدای شهر قدس اتفاق افتاد.

کنفرانس خبری سرمربی استقلال پیش از دیدار با الغرافه، با وقوع یک حادثه همراه شد.

در هنگام برگزاری کنفرانس خبری سرمربی و کاپیتان استقلال، برق مجموعه ورزشگاه شهرقدس دچار نوسان و سپس قطع شد که این مساله کیفیت صدابرداری را نیز تحت تاثیر قرارداد به طوریکه جواد نکونام و سیدحسین حسینی میط بدون میکروفون و سیستم پخش صوت، صحبت‌های خودشان را ادامه دادند.

علاوه براین، ۲ نفر از عوامل دست اندرکار آماده سازی ورزشگاه دچار حادثه برق گرفتگی شدند. بااینحال آمبولانس حاضر در ورزشگاه به دلیل خرابی از انتقال این دو حادثه دیده به مرکز درمانی خودداری کرد تا آن‌ها با خودروی شخصی به بیرون از ورزشگاه منتقل شوند.

اخبار مرتبط:
چراغ سبز برای بازگشت ستاره ایران به تیم ملی
چراغ سبز برای بازگشت ستاره ایران به تیم ملی

معاون رئیس جمهور از بازگشت سردار آزمون به تیم ملی خبر داد.

شکایت تراکتور از عالیشاه به دو مرجع انضباطی
شکایت تراکتور از عالیشاه به دو مرجع انضباطی

در ادامه تنش‌های کم سابقه میان دو باشگاه مطرح تراکتور و گل‌گهر، میزبان مسابقه دیروز از سرشناس‌ترین ستاره حریف شکایت کرد.

داور دربی ۱۰۷ پایتخت مشخص شد
داور دربی ۱۰۷ پایتخت مشخص شد

در آستانه دربی ۱۰۷ پایتخت، گمانه‌زنی‌ها درباره داور این دیدار حساس به اوج خود رسیده و انتخاب داور شهرآورد امروز به‌صورت رسمی اعلام خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است