کد خبر : 313239
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۲۱ - 19:05
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

روزنامه اصولگرا: شیعیان تایلند از اول محرم تا اربعین لباس رنگی نمی‌پوشند

آگاه مدعی شد: شیعیان تایلند در ایام محرم و صفر، یعنی از روز اول محرم تا اربعین حسینی، لباس مشکی می‌پوشند. در میان آنها کسی تا قبل از اربعین لباس رنگی نمی‌‏پوشد، مراسم شادی برپا نمی‏‌کند.

روزنامه اصولگرا: شیعیان تایلند از اول محرم تا اربعین لباس رنگی نمی‌پوشند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه اصولگرای آگاه مدعی شده است که شیعیان تایلند نیز مانند دیگر شیعیان در ایام محرم و صفر، یعنی از روز اول محرم تا اربعین حسینی، لباس مشکی می‌پوشند. در میان آنها کسی تا قبل از اربعین لباس رنگی نمی‌‏پوشد، مراسم شادی برپا نمی‏‌کند و به مسافرت تفریحی نمی‌‏رود. آنان در ۱۰شب اول محرم مراسم عزاداری برپا می‌‏کنند و روز عاشورا را نیز مانند دیگر شیعیان گرامی می‌دارند و به سوگواری می‌پردازند.
شیعیان بومی که درحقیقت از نسل ایرانی‌ها به شمار می‌آیند، با اینکه زبان فارسی را نمی‏‌دانند، مرثیه‌خوانی و اشعارشان بیشتر به زبان فارسی است. شیعیان، مساجد و حسینیه‌هایی نیز دارند و در یک محله که به «چرانپات» معروف است، بیشترین فراوانی را دارند.

اخبار مرتبط:
واشنگتن: برنامه غنی‌سازی ایران باید برچیده شود!
واشنگتن: برنامه غنی‌سازی ایران باید برچیده شود!

وزیر انرژی آمریکا در نشست کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی موضع «غنی‌سازی صفر» آمریکا در قبال برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد.

گرانی لوبیاچیتی از گوشت هم جلو زد!
گرانی لوبیاچیتی از گوشت هم جلو زد!

سخنگوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران با اشاره به عوامل افزایش قیمت لوبیاچیتی در بازار گفت پیش‌بینی می‌شود تا پایان شهریور قیمت‌ها کاهش پیدا کند.

اولین واکنش به ادعای کیهان درباره مهسا امینی
اولین واکنش به ادعای کیهان درباره مهسا امینی

یک حقوقدان در واکنش به ادعای کیهان درباره کشته شدن مهسا امینی توسط پسرخاله‌اش نوشت: ضروری است نهادهای امنیتی-قضایی در اسرع وقت نسبت به این نوشته تحریک‌آمیز ورود پیدا کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است