کد خبر : 312980
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۲۰ - 11:43
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

هاشمی‌طباء: افرادی چون جلیلی به خاطر کرسنت میلیاردها ضرر به ایران زدند / شاید جبرئیل بر جلیلی نازل می‌شود

عضو کابینه دولت اصلاحات می‌گوید: به خاطر یک گوسفند دست یک نفر را قطع می‌کنند اما برای وزیر سابق کشاورزی که مواردی نظیر چای دبش و نهاده‌های دامی در دوره او مطرح شده، ۳ سال زندان در نظر گرفتند و بعد هم مرخصی می‌دهند و بیرون می‌آید.

هاشمی‌طباء: افرادی چون جلیلی به خاطر کرسنت میلیاردها ضرر به ایران زدند / شاید جبرئیل بر جلیلی نازل می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرآنلاین نوشت: برخوردهای دوگانه با فساد مدیران دولتی از جمله مواردی است که مصطفی هاشمی‌طبا، عضو کابینه دولت اصلاحات مطرح می‌کند و می‌گوید البته برخورد با اغماض تنها شامل دولت سیزدهمی‌ها نمی‌شود بلکه افرادی نظیر جلیلی هم در دایره این برخوردها قرار می‌گیرد.

او از نوع مواجهه با مقصران فساد میلیاردی چای دبش هم گلایه دارد و می گوید « برای وزیر کشاورزی که مواردی نظیر چای دبش و نهاده‌های دامی در دوره او رخ داده و در آن نقش داشته، ۳ سال زندان در نظر گرفتند و بعد هم مرخصی می‌دهند و بیرون می‌آید.»

او گریزی کوتاه به کرسنت و FATF نیز می زند و معتقد است افرادی چون جلیلی بخاطر کرسنت میلیاردها ضرر به ایران زدند؛«حتی احمدی‌نژاد هم مخالف تصمیم‌گیری جلیلی بوده اما او هنوز هست و می‌گوید من دولت سایه هستم»

در ادامه گفتگو با مصطفی هاشمی‌طبا، فعال سیاسی اصلاح‌طلب را می‌خوانید:

***

*آقای هاشمی‌طبا! فساد چای دبش، وام‌های میلیاردی برخی مدیران، حقوق‌های نامتعارف و… از جمله فسادهایی است که در طول ۳ سال عمر دولت سیزدهم افشا شد اما جنس برخوردها و مواجهه با این قسم اتفاقات با آنچه مثلا درباره دولت یازدهم و دوازدهم یا طیف منتقد دولت سیزدهم شاهد بودیم متفاوت بود، این برخوردهای دوگانه چه توصیفی از نگاه شما دارد؟

برخوردها از دوگانه بیشتر است بلکه چندگانه و حتی هزارگانه است، برای مثال به خاطر دزدی یک گوسفند دست یک نفر را قطع می‌کنند اما برای وزیر کشاورزی دولت سابق که مواردی نظیر چای دبش و نهاده‌های دامی در دوره او مطرح شده و خود در آن نقش داشته، ۳ سال زندان در نظر گرفتند و بعد هم مرخصی می‌دهند و بیرون می‌آید.

در نهایت بله، برخوردها دوگانه است. البته درباره بورس جزئیات را نمی‌دانم و مطلع نیستم که افراد به حق گرفتند یا ناحق، اما کلاً برخوردهای دوگانه به وضوح مشخص است.

برای فسادهایی که انجام می‌دهند محمل مذهبی هم درست می‌کنند

*دلیل اصلی برخوردهای دوگانه چیست؟

به نظر می‌رسد قدرت‌هایی در ایران هستند که در نگاه به قانون تاثیر دارند، یعنی قانون را به صورت دیگری می‌بینند و از همه بدتر اینکه بعضاً برای فسادی که انجام دادند، محمل مذهبی هم درست می‌کنند. برای مثال می‌گویند واجب است درباره مواردی که لازم می‌دانند، تهمت درست کنند.

متاسفانه از این موارد زیاد است. در مورد احکام قضایی هم می‌گویند اگر قاضی مدرک نداشته باشد خودش باید تشخیص دهد و تشخیص او مهم است، بعد هم قضات افراد مختلفی هستند که تعابیر مختلف دارند، لذا مشکل قانون‌گذاری و استنباط‌های شخصی و دینی از طرف افراد وجود دارد.

برای نمونه در قضیه بورس که مدیرعامل آن ۲میلیارد تومان برای خودش وام گرفته، می‌گویند برای وام هم سپرده گذاشته و در نهایت ۳۰ میلیون تومان قسط می‌دهد، ماهی ۴۰ میلیون تومان در جیبش می‌گذارد و در نهایت هم ۲ میلیارد تومان دستش است.

*می‌توان این برداشت را کرد که با مدیران و یا وزرای دولت سیزدهم که فساد آنها مشخص شده با اغماض برخورد شده است؟

اول از همه باید به خالی‌بندی‌ها و  دروغگویی‌ها رسیدگی کنند اما قضیه به این ترتیب شده که رسیدگی نمی‌کنند، به برخی رسیدگی می‌کنند به بعضی رسیدگی نمی‌کنند.

تصمیمات جلیلی منجر شده ده‌ها میلیارد به ایران آسیب وارد شود

*نگاه جناحی در این نوع مواجهه اثرگذار بوده است؟

من اصلاً نمی‌فهمم. جلیلی به دلیل تصمیم‌گیری‌های که بابت قضیه کرسنت  کرده حدود ده‌ها میلیارد به این ایران ضرر وارد کرده است، تا جایی که حتی احمدی‌نژاد هم مخالف تصمیم‌گیری جلیلی بوده اما او هنوز هست و می‌گوید من دولت سایه هستم، بعد هم پرچم عراق را دور گردنش می‌اندازد و از طرفی هم عضو شورای عالی امنیت ملی است. من واقعا این موارد را نمی‌فهمم خیلی از موارد را نمی‌فهمم.

*یعنی می گویید با توجه به ضرری که جلیلی به کشور وارد کرده، باید با او هم برخورد شود اما….

من نمی‌فهمم. ما در ایران نه قانون، نه مقررات و نه حکم داریم. الان درباره همین اصطلاحی که جلیلی درباره دولت سایه به کار می‌برد، سوال این است که او از کجا دولت سایه شده؟ شاید به او الهام می‌شود و جبرئیل بر او نازل می‌شود.

از کنار تصویب نشدن FATF کلی سوءاستفاده می کنند

*البته جلیلی دست پیش را گرفته و می‌گوید در قضیه کرسنت زنگنه باید محاکمه شود؟

معلوم است که خطا از کجا است و چه کسی اجازه نداده کار انجام شود و ما محکوم شدیم اما خیلی راحت از آن عبور می‌کنند.

*در قضیه FATF هم در جریان مناظره‌های انتخاباتی گفته شد که جلیلی و طیف نزدیک به او به دلایل جناحی مانع تراشی کردند.

خیلی از موارد است. یکی همین FATF است که از کنار آن کلی سواستفاده می‌کنند، چراکه مراودات ما با بانک‌های جهان قطع شده است. البته بنده مقاله‌ای در این مورد نوشتم و مواردی را لیست کردم و گفتم من نمی‌فهمم چه کار می‌توان کرد.

کدام اصولگرا؟ حتما جلیلی اصولگرا نیست

* می شود این برداشت را داشت که اصولگرایانی از جنس جلیلی کمتر زیر ضرب می روند و …

کدام اصولگرا؟ کدام آدم اصولگرا به کشور خود لطمه وارد می‌کند؟ حتما اینها اصولگرا نیستند. نمی‌دانم باند، گروه و حزبی هستند که من از آن خبر ندارم.

اخبار مرتبط:
فلزیاب خود را مثل حرفه‌ای‌ها بخوانید: آموزش صداها، VDI و Pinpoint
فلزیاب خود را مثل حرفه‌ای‌ها بخوانید: آموزش صداها، VDI و Pinpoint

گنج‌ یابی نه‌تنها می‌تواند یک فعالیت سرگرم‌کننده باشد، بلکه اگر به درستی انجام شود، نتایج ارزشمندی نیز به همراه دارد. یکی از مهم‌ترین عوامل در موفقیت در این زمینه، توانایی درست خواندن و تفسیر اطلاعاتی است که فلزیاب به شما نمایش می‌دهد. یادگیری کار با یک طلایاب فلزیاب تصویری در ابتدا ممکن است کمی پیچیده به نظر برسد، اما با کمی تمرین می‌توان این مهارت را مانند یادگیری یک زبان جدید آموخت.

معرفی یک رستوران در اصفهان با منو سلف سرویس غذا
معرفی یک رستوران در اصفهان با منو سلف سرویس غذا

رستوران وی ای پی در اصفهان ، واقع در سی تی سنتر ، به عنوان یکی از بهترین رستوران‌های سلف سرویس غذا در اصفهان شناخته می‌ شود. این رستوران با ارائه منوی متنوع شامل غذا های ایرانی و سنتی بر اساس نیاز های مختلف مشتریان ، به ویژه در زمینه خوراک‌ های سالم و مناسب برای رژیم‌ های غذایی مختلف ، خدمات ارائه می‌ کند. رستوران وی ای پی با پایبندی به استانداردهای بهداشتی و استفاده از مواد تازه ، تجربه‌ ای دلپذیر و مطمئن برای مشتریان خود رقم می زند . همچنین ، امکانات ویژه‌ ای نظیر خدمات رایگان برای کودکان و امکان شخصی‌ سازی منو ، سبب افزایش جذابیت این رستوران برای مهمانی‌ ها و مناسبت‌ ها شده است. موقعیت مکانی این رستوران در مرکز خرید سی تی سنتر ، دسترسی آسان به فروشگاه‌ ها را نیز فراهم کرده است و تجربه گشت و گذار و خرید را برای مشتریان آسان کرده است

زاینده‌رود بازگشایی می‌شود
زاینده‌رود بازگشایی می‌شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از بازگشایی زاینده‌رود از بامداد سه‌شنبه به مدت محدود خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است