کد خبر : 312735
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۱۸ - 18:38
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ایرج ندیمی: دولت رئیسی به اسم جوانگرایی مدیریت بورس را دست عشقی داد

نماینده ادوار گفت: مدیریت بورس باید از درون این مجموعه باشد، ثانیا رئیس سازمان به جای آنکه دولت را نمایندگی کند، نماینده بازار سرمایه باشد و در جریان تصمیمات هیأت وزیران هضم نشود بلکه تلاش کند با ارائه نظرات کارشناسی به تصمیمات هیأت وزیران جهت دهد.

ایرج ندیمی: دولت رئیسی به اسم جوانگرایی مدیریت بورس را دست عشقی داد

به گزارش سایت خبری مدارا: نامه نیوز نوشت: بورس به درد پرغصه ای برای سهامداران تبدیل شده است چراکه آنها سال ها پیش به امید یک سرمایه گذاری آینده دار وارد این حوزه شدند اما اوضاع نابه سامان اقتصادی و مدیریت غیرشفاف بازار سرمایه شرایطی را به وجود آورده که سهام داران امروز سرمایه خود را همچون قطعه یخی می بینند که روز به روز آب می شود اما هیچ کاری هم از دست‌شان ساخته نیست. با روی کار آمدن دولت پزشکیان امیدها برای سامان یافتن بورس زنده شد.

ابوذر ندیمی درباره انتقادها به مدیریت غیرشفاف بورس گفت: انتظاراتی درست و به حقی از سازمان بورس وجود دارد؛ نخست آنکه قانون بازار سرمایه دقیق به اجرا آید اما روش و نتیجه اجرای قانون نشان می دهد که مدیریت تابلو، منابع، سهام قابل عرضه و حفاظت از سرمایه های مردم در بورس ضعف دارد.

وی افزود: نظرخواهی از سهامداران روشن و آشکار می سازد که آنها از بازار سرمایه رضایت ندارند. این عدم رضایت فقط به آن دلیل نیست که سودی عاید آنها نمی شود بلکه نواسانات بازار بسیار شدید است. این وضعیت نشان می دهد که مدیریتی وجود ندارد. متأسفانه دولت شهید رئیسی تحت عنوان جوانگرایی، مدیریت بازارهای مهم همچون بانک و بیمه را به افرادی سپردند که تجربه لازم نداشتند.

این نماینده ادوار مجلس با اشاره به تبعات عدم وجود مدیریت مجرب در رأس سازمان بورس، یادآور شد: کسی باید در رأس این سازمان قرار بگیرد که بورس را خوب بشناسد چون وقتی مدیریت مجرب نباشد بیشتر اداره می شود تا آنکه اداره کند. به عبارت دیگر مدیریت بورس سواد تخصصی می خواهد و با سواد عمومی نمی توان آن را چرخاند.

وی ضابطه مندی و مدیریت مبتنی بر قوانین را دو مولفه جدایی ناپذیر از اداره شایسته بازار سرمایه خواند و ادامه داد: وقتی این دو ویژگی نباشد همان اتفاقی می افتد که عضو هیأت رئیسه مجلس آن را تعبیر به «مدیریت عشقی» کرد. در این نوع مدیریت تلاش آن است که رضایت فرادستی ایجاد شود نه آنکه رضایت سهامداران حاصل شود.

ندیمی با اشاره به راهکارهای اصلاح مدیریت بازار سرمایه گفت: مدیریت بورس باید از درون این مجموعه باشد، ثانیا رئیس سازمان به جای آنکه دولت را نمایندگی کند، نماینده بازار سرمایه باشد و در جریان تصمیمات هیأت وزیران هضم نشود بلکه تلاش کند با ارائه نظرات کارشناسی به تصمیمات هیأت وزیران جهت دهد. نکته آخر آنکه نباید بورس محدود به عرضه سهام دولتی شود که اگر این اتفاق بیفتد به توانمندی بورس افزوده خواهد شد.

اخبار مرتبط:
۲ کافه در تهران به علت سرو مشروب پلمب شدند
۲ کافه در تهران به علت سرو مشروب پلمب شدند

پس از تعطیلی همیشگی کافه رستوران کاریز، ۲ کافه‌رستوران «بانی چو» و «سوئیت لانژ» به دلیل تخلفات متعدد توسط عوامل پلیس اطلاعات تهران بزرگ (معاونت نظارت بر اماکن عمومی) پلمب شدند.

خبرگزاری حوزه: نفوذ فرهنگ کره‌ای و موسیقی «کی پاپ» در جوانانو نسل جدید نگران کننده است
خبرگزاری حوزه: نفوذ فرهنگ کره‌ای و موسیقی «کی پاپ» در جوانانو نسل جدید نگران کننده است

خبرگزاری حوزه علمیه قم نوشت: موج کره‌ای که با حمایت دولتمردان کره جنوبی و شرکت‌های بزرگ جهانی آغاز به کار کرد به واسطه انبوه سریال‌ها و موسیقی‌های کی‌پاپ، به ابزاری برای نفوذ فرهنگی در سراسر جهان تبدیل شده است و این جریان با ترویج فرهنگ مصرف‌گرایی و فردگرایی، انتظارات غیرواقعی از زندگی را در میان نسل جدید ایرانی شکل داده و باعث کاهش اعتماد به نفس، افسردگی و بحران‌های روانی در بین آنها شده است.

پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود
پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود

رئیس‌جمهور گفت: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود، اما در هر صورت با توجه به فضای دوستانه روابط با همسایگان و دوستان و نیز سازمان‌های منطقه‌ای که در آنها عضو هستیم، وضعیت برای همکاری‌ها و داد و ستد فعالان اقتصادی بسیار مساعد است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است