کد خبر : 312293
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۱۳ - 14:42
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کنایه میرسلیم به اصولگرایان تندرو؛ جریان قوی اصولگرایی را نباید با چند کف حباب اشتباه گرفت

مصطفی میرسلیم گفت: جریان اصولگرایی همچون آب شفاف چشمه‌ای جوشان است که در طول مسیر خود حباب‌هایی از کف پیدا می‌کند و آن کف خودبه‌خود از بین می‌رود. اساس جریان قوی اصولگرایی را نباید با چند حباب کف اشتباه کرد.

کنایه میرسلیم به اصولگرایان تندرو؛ جریان قوی اصولگرایی را نباید با چند کف حباب اشتباه گرفت

به گزارش سایت خبری مدارا: خبرآنلاین با سیدمصطفی میرسلیم، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت‌وگو کرده است.

بخش‌های مهم این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید؛‌

  • تأیید مقام معظم رهبری از دولت قانونی، صرف نظر از گرایش‌های سیاسی، رویه ایشان بوده و هست، به این ترتیب که تأیید رئیس جمهوری و دولت تا زمانی که طبق قانون اساسی به ایفای وظایف خود مشغول هستند. البته همواره ممکن است کاستی‌هایی پدیدار شود یا اشتباهاتی رخ‌ پیدا کنند که حتما به نحو مقتضی مشمول تذکر می شود ولی نظام و ارکان آن نباید سست شوند یا از کارآیی بیافتند.
  • از این نوع تندروی ها نه تنها در دوران حیات امام(ره) وجود داشت، بلکه در دوران خلافت حضرت علی(ع) و حتی در آن ۱۰ سال رسالت پیامبر اکرم(ص) در مدینه هم وجود داشتند. اینها غلبه احساسات تلقی می شود والا از نظر اصولی، جلوتر از رهبری رفتن و شعار دادن و ادعا کردن، خلاف آشکار است و هرکس مرتکب چنان خلافی شود باید با تعقل، فهم خود را اصلاح کند وگرنه در انزوا محو خواهد شد.
  • برنامه‌ای که آقای جلیلی همواره داشته نقد علمی و منصفانه نسبت به عملکردها بوده است و فکر می کنم در آینده نیز همین رویه را ادامه خواهد داد و این که نقادی را ایشان و دولت در سایه‌شان داشته باشند به نفع دولت است تا اگر در راه خدمت به مردم دچار نقص یا اشتباهی شود، خود را هرچه زودتر اصلاح کند و بعید می‌دانم آقای پزشکیان، آن گونه که من می‌شناسم، از چنان فرآیندی استقبال نکند.
  • همین نوع خیرخواهی و دلسوزی‌ها باعث خواهد شد که آن ۱۴ میلیون حفظ شوند و به آینده امیدوار باشند و پرچمداری آنها یعنی همین روش علمی تذکر خیرخواهانه و به موقع به دولت و مجلس.
  • جریان اصولگرایی همچون آب شفاف چشمه‌ای جوشان است که در طول مسیر خود حباب‌هایی از کف پیدا می‌کند و آن کف خودبه‌خود از بین می‌رود. اساس جریان قوی اصولگرایی را نباید با چند حباب کف اشتباه کرد.
اخبار مرتبط:
فوری؛ استفاده از این ابزارهای ارتباطی ممنوع شد
فوری؛ استفاده از این ابزارهای ارتباطی ممنوع شد

​نمایندگان مجلس ضمن اعمال ممنوعیت برای استفاده از ابزارهای الکترونیکی ارتباطی اینترنتی فاقد مجوز از قبیل استارلینک، تصویب کردند که هرگونه فعالیت اطلاعاتی و جاسوسی و اقدام عملیاتی برای اسرائیل یا دولت‌های متخاصم مصداق افساد فی‌الارض است.

جزئیات دستگیری جاسوس اسرائیلی در مترو امام خمینی
جزئیات دستگیری جاسوس اسرائیلی در مترو امام خمینی

​سخنگوی پلیس از دستگیری عامل موساد در ایستگاه متروی امام خمینی تهران خبر داد.

سردار کوثری، نماینده مجلس: آتش‌بس نشده، در مرحله قطع موقت جنگ هستیم
سردار کوثری، نماینده مجلس: آتش‌بس نشده، در مرحله قطع موقت جنگ هستیم

سردار اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که اکنون در آتش‌بس قرار نداریم، بلکه در مرحله قطع موقت جنگ هستیم، گفت: باید توجه داشت که اکنون هم در آتش‌بس قرار نداریم، بلکه در مرحله قطع موقت جنگ هستیم و این به طرف مقابل بستگی دارد که چه زمانی بخواهد دوباره جنگ را آغاز کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است