کد خبر : 311123
انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۰۵ - 22:05
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

پزشکیان به وعده خود عمل کرد؛ یک اهل سنت معاون رئیس جمهور شد

رئیس‌جمهور با صدور حکمی عبدالکریم حسین‌زاده را به سمت معاون خود در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور منصوب کرد.

پزشکیان به وعده خود عمل کرد؛ یک اهل سنت معاون رئیس جمهور شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ متن حکم انتصاب رئیس‌جمهوری برای عبدالکریم حسین‌زاده به شرح زیر است:

«جناب آقای عبدالکریم حسین‌زاده

با عنایت به تعهد و تجربیات ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم به سمت «معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور» منصوب می‌شوید.

شایسته است به منظور بهبود شرایط زندگی روستاییان و ارتقای شاخص‌های توسعه روستایی با تاکید بر نقش روستاییان در تحقق اقتصاد مقاومتی، ضمن هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی ذیربط در چارچوب شرح وظایف مصوب آن معاونت، پیگیری و نظارت لازم به عمل آورید.

اهتمام به اهداف و آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی، حرکت در مسیر تحقق چشم‌انداز، سیاست‌های کلی ابلاغی رهبر معظم انقلاب «مدظله‌العالی»، قانون برنامه توسعه و نیز وفاداری به منشور اخلاقی دولت چهاردهم به منظور خدمت هر چه بیشتر به مردم عزیز ایران مورد نظر است.

توفیقات جناب‌عالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.»

عبدالکریم حسین‌زاده  متولد ۱۳۵۹ در شهر نقده است. او چهره سیاسی اصلاح طلب و رئیس فراکسیون حقوق شهروندی مجلس و نماینده دوره دهم و دوره نهم مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه نقده و اشنویه در استان آذربایجان غربی است.

اخبار مرتبط:
سیدحسین موسویان: روسیه هواپیمای جنگنده سوخو-۳۵ و سیستم پدافند اس- ۴۰۰ را به ایران نداد،
سیدحسین موسویان: روسیه هواپیمای جنگنده سوخو-۳۵ و سیستم پدافند اس- ۴۰۰ را به ایران نداد،

موسویان نوشت: «روسیه هواپیمای جنگنده سوخو-۳۵ و سیستم پدافند اس- ۴۰۰ را به ایران نداد با وجود اینکه ایران چند دهه تحت تهدید حمله نظامی دو قدرت اتمی آمریکا و اسرائیل قرار داشت و نهایتا هم مورد حمله این دو کشور قرار گرفت. اما به هند پیشنهاد ۱۱۷ فروند سوخو-۳۵ M و تولید مشترک سوخو-۵۷ با انتقال کامل فناوری را به هند داده در حالیکه هند متحد آمریکا است.»

ارتش اسرائیل مدعی بازداشت گروه‌ مرتبط با ایران شد
ارتش اسرائیل مدعی بازداشت گروه‌ مرتبط با ایران شد

رژیم صهیونیستی مدعی شد که نیروهای ارتش این رژیم طی عملیاتی ویژه در جنوب سوریه، یک گروه را که با ایران ارتباطاتی داشته، شناسایی و دستگیر کرده است.

سایت اصولگرا: جاسوس ها و نفوذی ها همچنان کف خیابان هستند
سایت اصولگرا: جاسوس ها و نفوذی ها همچنان کف خیابان هستند

نکته قابل توجه این است که امروزه نفوذ صرفا به شکل کلاسیک جاسوسی نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است