کد خبر : 309735
انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۲۵ - 13:39
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

شریعتمداری: برخی از وزرای پیشنهادی با حاکمیت زاویه دارند

حسین شریعتمداری درباره اعضای کابینه پیشنهادی نوشت: سخن درباره تعداد -هرچند اندک- کسانی است که برخی از مواضع و عملکرد آنها در چارچوب اصول و مبانی نظام قابل تعریف نیست و از زاویه‌دار بودن افراد یاد شده با نظام حکایت می‌کند.

شریعتمداری: برخی از وزرای پیشنهادی با حاکمیت زاویه دارند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  حسین شریعتمداری در یادداشتی با عنوان «ما اشتباه شما را تکرار نمی‌کنیم! » در کیهان نوشت:
۱- متاسفانه در میان نامزدهایی که رئیس‌جمهور محترم برای تصدی پست‌های وزارتی به مجلس معرفی کرده‌اند، افرادی دیده می‌شوند که سوابق و کارنامه‌های آنها به وضوح نشان می‌دهد از صلاحیت لازم برای حضور در کابینه برخوردار نیستند. بحث درباره توانمندی این عده برای حضور به عنوان وزیر، در این یا آن وزارتخانه در میان نیست، اگرچه توانمندی و کارآمدی نیز یکی از شرایط ضروری و غیر قابل اغماض است ولی مشکل اصلی آنها که قبل از موضوع کارآمدی در میان است، زاویه‌ای است که برخی از آنان با اصول و مبانی انقلاب و نظام داشته‌اند و در کارنامه سیاسی و رفتاری آنها ثبت شده است.

۲- آقای پزشکیان، رئیس‌جمهور محترم به فراجناحی بودن کابینه اشاره کرده و در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق‌) خطاب به مردم نوشته‌اند «‌در مرحله انتخاب و بررسی کابینه از صاحبنظران متعددی مشورت گرفتیم و تلاش کردیم با رویکرد وفاق و همدلی، بهترین وضعیت ممکن را با ظرفیت‌های موجود رقم بزنیم. صبر کنید کابینه کار کند و آن‌را از روی عملکردش نقد کنید‌».

مفهوم «فراجناحی‌» گزینش از میان سلیقه‌های سیاسی متفاوتی است که در چارچوب نظام تعریف شده‌اند و صد البته به کارگیری افراد با سلیقه‌های متفاوت می‌تواند نقش موثرتری در پیشبرد امور داشته باشد ولی سخن درباره تعداد -هرچند اندک- کسانی است که برخی از مواضع و عملکرد آنها در چارچوب اصول و مبانی نظام قابل تعریف نیست و از زاویه‌دار بودن افراد یاد شده با نظام حکایت می‌کند.

۳- برخی از این افراد زاویه‌دار که در کمیسیون‌های مرتبط مجلس شورای اسلامی حضور یافته بودند، در پاسخ به پرسش‌های نمایندگان درباره مواضع و عملکرد زاویه‌دار خود ابراز پشیمانی کرده و اعلام داشته‌اند که دچار اشتباه شده بودند! برخی دیگر اگرچه می‌دانستند مواضع و عملکرد زاویه‌دار آنها با نظام قابل دفاع نیست ولی درباره آن سکوت می‌کردند و اسناد و مدارک ارائه شده را بی‌پاسخ می‌گذاشتند که از اصرار آنها بر مواضع و عملکرد پیشین حکایت کرده و می‌کند!

۵- افراد زاویه‌دار ادعا می‌کنند که مواضع و عملکرد پیشین آنها اشتباه بوده و اکنون پشیمان هستند. از این اظهار نظر می‌توان و باید هم استقبال کرد ولی یک پرسش از آنها و یک پاسخ از سوی نمایندگان در میان است که نمی‌توان و نباید نادیده گرفته شود. پرسش از فلان و بهمان گزینه زاویه‌دار این است که آیا بعد از معرفی به عنوان وزیر متوجه اشتباه مواضع و عملکرد قبلی خود شده و ابراز پشیمانی می‌کنند؟! و اگر این‌گونه نیست چرا قبل از معرفی به فکر ابراز پشیمانی نیفتاده‌اند؟! و اما، پاسخی که از نمایندگان انتظار می‌رود آن که، از زاویه‌دارهای معرفی شده به خاطر ابراز پشیمانی آنها تشکر و قدردانی کنند و به آنها اعلام فرمایند که با توجه به حساسیت و جایگاه کلیدی پست وزارت نمی‌توانند با وزارت آنها موافقت کنند و کوتاه سخن آن که بگویند؛ شما اشتباه کرده و اکنون پشیمانید پس انتظار نداشته باشید ما نیز با پذیرش شما به عنوان وزیر، مانند شما دچار اشتباه شویم و بعد‌ها بازهم مانند شما ابراز پشیمانی کنیم! چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی؟!

اخبار مرتبط:
سرلشکر باقری: پس از مرگ مهسا امینی سلاح به سمت ایران سرازیر شد
سرلشکر باقری: پس از مرگ مهسا امینی سلاح به سمت ایران سرازیر شد

سرلشکر باقری، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح می‌گوید پس از مرگ مهسا امینی در سال ۱۴۰۱ از سمت کردستان عراق به سمت ایران سلاح سرازیر شد.

آخرین وضعیت پرونده‌ حادثه متروپل بعد از ۳ سال/ وکیل آسیب دیدگان: مجازات ۲۱ متهم پرونده جنبه بازدارندگی لازم را نداشت
آخرین وضعیت پرونده‌ حادثه متروپل بعد از ۳ سال/ وکیل آسیب دیدگان: مجازات ۲۱ متهم پرونده جنبه بازدارندگی لازم را نداشت

وکیل تعدادی از آسیب دیدگان حادثه متروپل با اشاره به اینکه برای ۲۱ متهم از مسئولان در این حادثه پرونده تشکیل و رای صادر شده بود، گفت: جریمه‌هایی که برای این افراد در نظر گرفته شده، به نظر من جنبه بازدارندگی لازم را ندارد. اگر مجازات‌ها تأثیرگذار نباشند، این تخلفات ادامه پیدا می‌کند. مجازات‌ها باید جنبه بازدارندگی داشته باشند تا از تکرار چنین حوادثی جلوگیری کنند.

حدود ۲۰ میلیون ایرانی در بافت‌های فرسوده زندگی می‌کنند
حدود ۲۰ میلیون ایرانی در بافت‌های فرسوده زندگی می‌کنند

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: در کشور حدود هفت میلیون نفر در سکونتگاه‌های غیررسمی (حاشیه نشین)، ۱۰ میلیون نفر در بافت‌های فرسوده و سه میلیون نفر در بافت‌های تاریخی زندگی می‌کنند که مجموع مساحت این بافت‌ها به ۱۷۰ هزار هکتار می‌رسد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است