کد خبر : 309463
انتشار : 2024/08/13 - 18:04
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

علی‌محمد نمازی: مردم انتظار داشتند که پزشکیان بر اساس شعارهایش کابینه‌اش را بِچیند

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: مصداق واقعی کابینه وفاق ملی کابینه دولت آقای هاشمی بود که از راست و چپ در آن حضور داشتند. اکنون دو وزارتخانه اطلاعات و کشور که مربوط به حوزه سیاست و امنیت کشور است محل بحث است.

علی‌محمد نمازی: مردم انتظار داشتند که پزشکیان بر اساس شعارهایش کابینه‌اش را بِچیند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  نامه نیوز نوشت: کابینه پیشنهادی پزشکیان محل بحث‌، نقد و نظرهای گسترده‌ای شده است و مشخصا اصلاح‌طلبان به عنوان حامیان اصلی دولت نسبت به آن روی خوشی نشان ندادند.

علی‌محمد نمازی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، درباره این موضوع گفت: «معمولا می‌گویند که مادر واقعی همیشه بیش از دایه دلسوز فرزند خود است. الان هم اصلاح‌طلبان از سر دلسوزی اگر مشکلاتی را می‌بینند به آقای پزشکیان تذکر می‌دهند و خواهان اصلاح امور از همین ابتدای کار هستند. چهره‌ها و احزاب اصلاح‌طلب در حمایت از آقای پزشکیان در عرصه انتخابات با همه توان وارد میدان شدند تا هم ضرورت مشارکت را برای مردم تبیین کنند و هم آنکه جلوی حاکم‌شدن جریان تندرو را بگیرند و از همه مردم دعوت به شرکت در انتخابات کردند. اصلاح‌طلبان بعد از چندسال یکدستی حاکمیت وارد صحنه شدند و از آقای پزشکیان حمایت کردند؛ اویی که خواهان تغییر وضع موجود بود و شعارهاییی از جمله برچیده‌شدن تحریم‌ها و رفع مناقشات ایران در عرصه بین‌المللی از طریق گفت‌وگو ارائه می‌داد. مردم هم دیدند که آقای پزشکیان می‌خواهد شیوه مدیریت کشور تغییر کند و به همین دلیل به او رأی دادند».

او ادامه داد: «انتظار مردم این بود که آقای پزشکیان بر اساس شعارهایش، برنامه‌محور عمل کند و کابینه‌ای را چیدمان کند که بتواند باعث تحقق عمران، آبادی و توسعه کشور باشد. شورای راهبری به ریاست آقای ظریف و کمیته‌های کاربردی هم تشکیل شد و خود من در مصاحبه‌هایم می‌گفتم که دست آقای پزشکیان درد نکند که به صورت سازمانی و تشکیلاتی و بر اساس تجمیع نظرات قرار است کابینه‌اش را انتخاب کند. وقتی آقای ظریف به عنوان معاون راهبردی آقای پزشکیان می‌گوید 9نفر از اصولگرایان جزو وزرا هستند و از ده نفر باقی‌مانده سه نفر نامزدهای اصلی بودند، شش نفر دوم یا سوم بودند و الباقی گزینه‌های پنجم بودند، باید دانست که اشکالی در کار است. همه موفقیت آقای پزشکیان را می‌خواهیم و اصلاح‌طلبان از باب دلسوزی می‌خواستند که آقای پزشکیان کابینه خودش را روی کار بیارود و حالا و وقتی آقای ظریف با آن میزان ملاحظه‌کاری استعفا می‌دهد، اصلاح‌طلبان به مراتب اولی حق دارند ناراضی باشند».

این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «اصلاح‌طلبان که از اول گفتند ما نامزدی برای دولت نداریم و مهم حل مشکلات کشور است. به نظر سخت است که گفت میانگین 19نفر در کابینه موجود قادر به حل مشکلات کشور باشند».

نمازی در پایان گفت: «مصداق واقعی کابینه وفاق ملی کابینه دولت آقای هاشمی بود که از راست و چپ در آن حضور داشتند. آقای هاشمی هم در چیدمان کابینه با کسی چانه‌زنی نکرد و همه زمانی متوجه لیست وزرای پیشنهادی شدند که او لیست را به مجلس ارائه داد. اکنون دو وزارتخانه اطلاعات و کشور که مربوط به حوزه سیاست و امنیت کشور است محل بحث است که می‌شد به افرادی نزدیک‌تر به تفکر آقای پزشکیان سپرده شود. من تصور می‌کنم عکس‌العمل اصلاح‌طلبان به کابینه پیشنهادی از سر دلسوزی است و اگر مواضع محکمی گرفته می‌شد همه می‌خواهند دولت در ادامه مسیر دچار مشکل نشود و مطمئن هم هستم آقای پزشکیان از نقدهای اصولی نه‌تنها ناراحت نمی‌شود بلکه استقبال می‌کند».

اخبار مرتبط:
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد

حجم آب موجود مخازن سدها بنابر بر آمار در حال حاضر ۲۶.۱۳ میلیارد مترمکعب است سال گذشته در زمان مشابه حجم آب موجود مخازن ۱۹.۶۳ میلیارد مترمکعب بوده است.

آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد

در جریان برگزاری همایش شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، تصویری از شهردار نصیرشهر با پزشکیان منتشر شده که ظاهراً به مذاق شهردار خوش نیامده است.

۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد
۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد

دادستان تهران از توقیف و تعیین تکلیف بیش از ۱۶ همت از اموال محکوم اصلی پرونده چای دبش برای جبران مطالبات بانک‌های شاکی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است