کد خبر : 308683
انتشار : 2024/08/07 - 19:02
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

واکنش زیدآبادی به اظهارات شاگرد قدیمی مصباح یزدی: اگر جلوی امثال این روحانی گرفته نشود، فتوای قتل مردم و علمای شیعه را هم صادر خواهند کرد

فعال سیاسی نوشت: بدبختانه از زمانی که غلو و افراط به عنوان یک ارزش در کشور مطرح شده، راه بالا رفتن شماری از اهل تکفیر و تفسیق و لعن از نردبان قدرت هم گشوده شده است! اگر جلوی آزادی عمل این افراد که در جای جای حکومت می‌توان ردی از آنان یافت، از هم اکنون گرفته نشود، فردا روزی آنان فتوای تکفیر و قتل بسیاری از مردم و حتی علمای شیعه را هم صادر خواهند کرد.

واکنش زیدآبادی به اظهارات شاگرد قدیمی مصباح یزدی: اگر جلوی امثال این روحانی گرفته نشود، فتوای قتل مردم و علمای شیعه را هم صادر خواهند کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  احمد زیدآبادی در یادداشتی با عنوان «بساط تکفیر و لعن!»در کانال تلگرامی خود نوشت: «صحبت‌های شیخ غلامرضا فیاضی عضو مجلس خبرگان از خراسان شمالی که در آن دکتر شریعتی را لعن و تکفیر کرده و مرحوم هاشمی و آقای خاتمی را ملعون دانسته است، شاید در نظرِ ناآشنایان به افکار این نوع روحانیون عجیب آید، اما کسانی که آثار گفتاری و نوشتاری آنان را دنبال کرده‌اند، انتظاری جز لعن و تکفیر از آنان ندارند. اینکه یک معمم تکفیری حرف دلش را بزند، به نظر من برای آشنایی جامعه با افکار خشونت‌گرای آنان خیلی هم بد نیست، بد در واقع آن است که چنین تکفیری‌هایی به نهادهای رسمی و حساس کشور راه یافته‌اند و قرار است در مورد رهبری کشور تصمیم بگیرند!

بدبختانه از زمانی که غلو و افراط به عنوان یک ارزش در کشور مطرح شده، راه بالا رفتن شماری از اهل تکفیر و تفسیق و لعن از نردبان قدرت هم گشوده شده است! اگر جلوی آزادی عمل این افراد که در جای جای حکومت می‌توان ردی از آنان یافت، از هم اکنون گرفته نشود، فردا روزی آنان فتوای تکفیر و قتل بسیاری از مردم و حتی علمای شیعه را هم صادر خواهند کرد.»

اخبار مرتبط:
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید

خبرنگار پاکستانی اعلام کرد: محسن نقوی ساعتی پس از بازگشت از تهران، با کاردار آمریکا در پاکستان دیدار کرد.

واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار
واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار

شهردار تهران در خصوص فروش قبور بهشت زهرا(س) در سایت دیوار با قیمت بالا| گفت: باید این موضوع را بررسی کنیم اما در قطعات قدیمی هر قبر صاحب مشخصی دارد. یا در مواردی افراد از قبل خرید قبر انجام دادند.

نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است
نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است

نایب رئیس مجلس گفت که قالیباف، رئیس مجلس قولی نداده است که «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس خارج شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است