کد خبر : 307179
انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۰۷ - 23:01
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

طی ۲۴ ساعت اخیر؛

۱۳ حادثه در اصفهان ۱۱ مصدوم داشت

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان از مصدومیت ۱۱ نفر در ۱۳ حادثه طی ۲۴ ساعت اخیر در استان اصفهان خبر داد.

۱۳ حادثه در اصفهان ۱۱ مصدوم داشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدنوید متقی با اشاره به امار حوادث ۲۴ ساعت اخیر در استان اصفهان اظهار کرد: در این بازه زمانی ۱۳ حادثه به مرکز فرماندهی عملیات هلال احمر استان اصفهان گزارش شده است.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه از این تعداد ۲ حادثه جاده‌ای، ۷ مورد حادثه شهری و چهار مورد دریافت خدمات حضوری بوده است، افزود: در این حوادث ۱۱ نفر مصدوم شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان اضافه کرد: از تعداد ۱۱ مصدوم ۲۴ ساعت اخیر ۸ نفر به مراکز درمانی منتقل و یک نفر سرپایی درمان شد و ۲ نفر نیز جان خود را از دست دادند.

وی همچنین به انجام اسکان اضطراری طی ۲۴ ساعت اخیر اشاره کرد و گفت: در این بازه زمانی ۹۰ نفر خدمات اسکان اضطراری را دریافت کردند.

اخبار مرتبط:
مادر و فرزند ۳ ماهه در کاشان از آتش نجات یافتند
مادر و فرزند ۳ ماهه در کاشان از آتش نجات یافتند

مدیرعامل سازمان آتش نشانی کاشان از نجات مادر ۲۱ ساله و فرزند سه ماهه‌اش از آتش سوزی در منزل مسکونی خبر داد.

استاندار اصفهان: حق نداریم صنایعمان را ناامید کنیم
استاندار اصفهان: حق نداریم صنایعمان را ناامید کنیم

استاندار اصفهان با تأکید بر ضرورت رعایت نکات و پایش مستمر وضعیت ایمنی در صنایع بزرگ استان اصفهان همچون فولاد مبارکه، ذوب‌آهن، پالایشگاه و شهرک انرژی اظهار کرد: استان اصفهان به دلیل فعالیت‌های صنایع مهمی مثل فولاد مبارکه، نقش مهمی در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور دارد؛ بنابراین به‌هیچ‌عنوان حق نداریم صنایعمان را ناامید کنیم و با دستگاه‌هایی که برای تولید مانع ایجاد کنند، برخورد تندی خواهیم کرد.

ایستگاه‌های پایش کیفیت هوای اصفهان با تجهیزات پیشرفته ارتقا یافت
ایستگاه‌های پایش کیفیت هوای اصفهان با تجهیزات پیشرفته ارتقا یافت

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: آنالایزرهای فعال آلاینده‌ها در ۱۳ ایستگاه سنجش کیفیت هوا در کلانشهر اصفهان به ۴۸ دستگاه افزایش یافته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است