کد خبر : 306242
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۳۰ - 18:05
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

پایان تیترهای امیدوارکننده کیهان و شریعتداری

درست دو ماه قبل و در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ وزیر کنونی فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیینی ضمن تجلیل بی‌سابقه از روزنامهٔ کیهان از دیگر رسانه‌ها خواست از کیهان الگو بگیرند و مانند آن از تیترهای امیدوار کننده استفاده کنند. بعد از دو ماه چون پزشکیان رییس جمهور شده دیگر خبری از تیتر امیدوار کننده نیست!

پایان تیترهای امیدوارکننده کیهان و شریعتداری

به گزارش سایت خبری مدارا؛ درست دو ماه قبل و در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ وزیر کنونی فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیینی ضمن تجلیل بی‌سابقه از روزنامهٔ کیهان از دیگر رسانه‌ها خواست از کیهان الگو بگیرند و مانند آن از تیترهای امیدوار کننده استفاده کنند.

تنها سه ساعت بعد خبر ناپدید شدن هلی‌کوپتر حامل آقای ابراهیم رییسی رییس جمهور اخبار دیگر از جمله همین توصیهٔ  آقای محمد مهدی اسماعیلی وزیر ارشاد به رسانه‌ها برای الگو قرار دادن روزنامهٔ وزین را تحت‌الشعاع قرار داد و بعد هم ابعاد دیگر سانحه و تبعات آن مجال چندانی برای عمل به آن توصیه یا نقد و بررسی آن باقی نگذاشت.

حالا دو ماه گذشته و رییس جمهوری دیگر انتخاب شده که مطلقا باب میل اصول‌گرایان رادیکال نیست و همین سبب شده دیگر خبری از «تیترهای امیدوار کننده» نباشد!  از نظر آنان انگار هر دولتی در جمهوری اسلامی دولت جمهوری اسلامی نیست تا به مدح و ثنای آن بپردازند و این بار هنوز دولت تشکیل نشده سراغ تیترهای قبل از مرحوم رییسی رفته‌اند.

به صفحه اول امروز نگاه کنید که چگونه از مسعود پزشکیان رییس جمهوری منتخب انتقاد کرده‌اند که چرا از یک تیم کارشناسی تخصصی بهره می‌برد و لابد چرا تنها نیستی تا بریزیم سرت و چرا به جای استفاده از همفکران ما جمعی از اهل فن و مورد قبول جامعه را برای مشاوره برگزیده‌ای؟! آخر چرا؟

اخبار مرتبط:
دبیر شعام: سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد
دبیر شعام: سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد

دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد که «ایران از حقوق مسلم خود از جمله حق استفاده صلح‌آمیز از انرژی اتمی نخواهد گذشت و سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد».

وزیر کشاورزی: کالا‌های اساسی در حادثه انفجار در بندر شهید رجایی آسیب چندانی ندیدند
وزیر کشاورزی: کالا‌های اساسی در حادثه انفجار در بندر شهید رجایی آسیب چندانی ندیدند

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: بالای ۳۵۰ هزار تن کالای اساسی در بندر شهید رجایی بود که خوشبختانه آسیب چندانی ندیدند و اکنون مشکلی در تامین کالا‌های اساسی در سطح کشور وجود ندارد.

استیضاح وزیر نیرو در مجلس کلید خورد
استیضاح وزیر نیرو در مجلس کلید خورد

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از کلید خوردن استیضاح عباس علی آبادی وزیر نیرو با ۱۵ امضا خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است