کد خبر : 306134
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۳۰ - 11:25
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

واکنش عباس عبدی به شعار علیه ظریف در نماز جمعه

عباس عبدی نوشت: «با این نحوه شعار دادن علیه ظریف در نماز جمعه، نشان دادند که وقتی قدری از رانت بی‌بهره می‌شوند و می‌بازند اصلا تحمل آن را ندارند. دیگر این که به نماز جمعه هم رحم نمی‌کنند همه امکانات دینی و عمومی را در جهت مقاصد نادرست خود تلف و نابود می‌کنند.»

واکنش عباس عبدی به شعار علیه ظریف در نماز جمعه

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عباس عبدی به شعار علیه ظریف در نماز جمعه واکنش نشان داد و نوشت: «با این نحوه شعار دادن علیه ظریف در نماز جمعه، نشان دادند که وقتی قدری از رانت بی‌بهره می‌شوند و می‌بازند اصلا تحمل آن را ندارند. دیگر این که به نماز جمعه هم رحم نمی‌کنند همه امکانات دینی و عمومی را در جهت مقاصد نادرست خود تلف و نابود می‌کنند.»

بر اساس ویدیویی که دیروز از نماز جمعه تهران منتشر شد، عده‌ای از مخالفان دولت پزشکیان، شعار «ظریف گورت رو گم کن» سر دادند.

اخبار مرتبط:
مکرون: برنامه موشکی هم باید در مذاکرات با ایران باشد
مکرون: برنامه موشکی هم باید در مذاکرات با ایران باشد

مکرون مدعی شد: مذاکرات با ایران باید شامل برنامه موشک های بالستیک، برنامه هسته ای و منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای باشد.

فایننشال تایمز: اورانیوم‌های ایران در فردو نبودند
فایننشال تایمز: اورانیوم‌های ایران در فردو نبودند

روزنامه فایننشال تایمز می گوید که ذخایر اورانیوم ایران در فردو متمرکز نبود و در اماکن مختلف قرار داده شده بود.

علم‌الهدی: نفوذی‌ها عامل اصلی تهاجم دشمن بودند/ پایگاه آمریکا در قطر کلاً نابود شد
علم‌الهدی: نفوذی‌ها عامل اصلی تهاجم دشمن بودند/ پایگاه آمریکا در قطر کلاً نابود شد

علم الهدی درباره پاسخ موشکی ایران در قالب حمله به پایگاه العدید آمریکا در قطر ادامه داد: تمام تجهیزات آن پایگاه به‌کلی نابود شد و هم اکنون جریان فرماندهی و ارتباطی آمریکا از پایگاه العدید به سایر پایگاه‌های نظامی‌اش به‌کلی منقطع است و نمی‌تواند از آن استفاده کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است