کد خبر : 305735
انتشار : 2024/07/15 - 14:47
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

علی ربیعی: کارمندانِ عضو یک جناح تندرو در حال رسمی شدن هستند

سخنگوی دولت دوازدهم نوشت: متاسفانه به رغم تذکرات متعهدانه و جدی سرپرست محترم ریاست‌جمهوری، تبدیل وضعیت و استخدام در سمت‌های مدیریتی برای بکارگیری و تثبیت وضعیت نیروهای تازه‌وارد کم‌دانش فاقد تجربه صرفا به دلیل عضویت در حلقه‌های جناحی تندرو، در حال انجام است.

علی ربیعی: کارمندانِ عضو یک جناح تندرو در حال رسمی شدن هستند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی ربیعی، سخنگوی دولت دوازدهم در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: متاسفانه به رغم تذکرات متعهدانه و جدی سرپرست محترم ریاست‌جمهوری، تبدیل وضعیت و استخدام در سمت‌های مدیریتی برای بکارگیری و تثبیت وضعیت نیروهای تازه‌وارد کم‌دانش فاقد تجربه صرفا به دلیل عضویت در حلقه‌های جناحی تندرو، در حال انجام است.

در ادامه توئیت ربیعی آمده است: در نظام اداری کشور این امر موجب ناامیدی کارمندان بدون پارتی است که سالها در انتظار تبدیل وضعیت، رشد و ارتقا هستند و همچنین آسیب جدی به نظام اداری وارد می‌کند. بی‌تردید، این افراد به موانع جدی در کارآمدی نظام اداری تبدیل می‌شوند.

اخبار مرتبط:
بغداد: الزیدی مانع حمله احتمالی روز شنبه شد
بغداد: الزیدی مانع حمله احتمالی روز شنبه شد

سخنگوی دولت عراق گفت که نخست‌وزیر این کشور مانع حمله احتمالی روز شنبه به خاک این کشور شد.

قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۱۲ مرداد ۱۴۰۵
قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۱۲ مرداد ۱۴۰۵

تازه‌ترین قیمت گوشت قرمز در بازار ۱۲ مردادماه ۱۴۰۵ مشخص شد.

ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا

منابع دولتی پاکستان اعلام کردند زمان و محل برگزاری دور جدید مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا هنوز مشخص نشده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است