کد خبر : 302686
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۰۳ - 20:50
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

در دولت سیزدهم؛

۱۸۶۷ کیلومتر لوله گذاری آب و فاضلاب در استان اصفهان انجام شد

مدیرعامل شرکت آبفای اصفهان گفت: ۱۸۶۷ کیلومتر لوله گذاری آب و فاضلاب با ارزش سرمایه گذاری ۱۲۸ هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال، در راستای خدمت جهادی آبفای استان اصفهان در دولت سیزدهم اجرا شد.

۱۸۶۷ کیلومتر لوله گذاری آب و فاضلاب در استان اصفهان انجام شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین اکبریان با بیان اینکه در دولت سیزدهم ۷۱ پروژه با ارزش سرمایه گذاری ۲۱ هزار ۸۷۲ میلیارد ریال در استان اصفهان افتتاح شده است، افزود: حدود ۱۳۵۹ کیلومتر لوله گذاری در بخش آب و ۵۰۸ کیلومتر لوله گذاری در بخش فاضلاب اجرا شده است.

به نوشته مهر؛ وی از احداث و تکمیل ۴۱ هزار و ۹۵۰ مترمکعب مخزن در سطح استان خبر داد و خاطر نشان کرد: در کنار طرح ملی جهاد آبرسانی، آبفای استان اصفهان طرح جهاد مخزن سازی را نیز در دستور کار خود قرار داد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان طرح ملی جهاد آبرسانی در راستای محرومیت زدایی از روستاها را یکی از بزرگترین دستاوردهای دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: از لوله گذاری‌های آب انجام شده، ۱۷۱ کیلومتر، مربوط به طرح جهاد آبرسانی در روستاهای نائین، سمیرم و فریدونشهر است.

مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره آبفای استان اصفهان خدمت بی منت را از مشخصه‌های اصلی دولت رئیس جمهور شهید عنوان و خاطر نشان کرد: این شرکت بر اساس وظیفه‌ای که در قبال مردم دارد همچنان با قدرت به خدمات جهادی مبتنی بر دانش خود در راستای تأمین رضایت مشترکین ادامه خواهد داد.

اخبار مرتبط:
آب‌انبار تاریخی تودشک در شرق اصفهان مرمت می‌شود
آب‌انبار تاریخی تودشک در شرق اصفهان مرمت می‌شود

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان کوهپایه از آغاز عملیات مرمت آب‌انبار تاریخی روستای تودشکچویه از توابع این شهرستان خبرداد.

کاهش ۲۷۰ تُنی گازهای گلخانه‌ای با بهره‌برداری هلال ترافیکی شرق اصفهان
کاهش ۲۷۰ تُنی گازهای گلخانه‌ای با بهره‌برداری هلال ترافیکی شرق اصفهان

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: بهره‌برداری از هلال ترافیکی شرق اصفهان موجب کاهش بیش از ۱۰ درصدی زمان تأخیر سفر و کم شدن تولید روزانه ۲۷۰ تن گازهای گلخانه‌ای خواهد شد.

مشکل دیرینه کمبود آب در خیابان‌های مولوی و لاله شهر اصفهان رفع می‌شود
مشکل دیرینه کمبود آب در خیابان‌های مولوی و لاله شهر اصفهان رفع می‌شود

مدیر آبفای منطقه چهار شهر اصفهان از رفع مشکل دیرینه کمبود فشار آب در خیابان‌های مولوی، ۲۴ متری و لاله تا پایان مردادماه امسال خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است