کد خبر : 302666
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۰۲ - 21:36
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

کارشناس اداره کل هواشناسی اصفهان:

هوای اصفهان گرم‌تر می‌شود

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از روند افزایشی دمای هوا در این استان طی ۲۴ ساعت پیش رو خبرداد.

هوای اصفهان گرم‌تر می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مینا معتمدی با بیان اینکه دمای هوا در بیشتر مناطق استان طی ۲۴ ساعت آینده بین یک تا ۲ درجه سلسیوس افزایش می‌یابد، اظهار داشت: بیشینه دمای هوا در شهرهای کاشان، مهاباد و خور و بیابانک به ۴۰ درجه می‌رسد و گرم‌ترین نقطه استان بادرود با دمای ۴۱ درجه سلسیوس بالای صفر خواهد بود.

به نوشته مهر؛ وی اضافه کرد: بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز ۳۷ درجه سلسیوس بالای صفر است و کمینه آن بامداد فردا به ۲۴ درجه سلسیوس بالای صفر می‌رسد.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به گذر امواج ناپایدار ضعیف در لایه میانی جو تا اواسط هفته جاری، خاطرنشان کرد: از این رو در اکثر مناطق شرایط افزایش ابر، گاهی وزش باد و احتمال بارش رگباری نیز در مناطق شمالی و غربی استان وجود دارد.

معتمدی افزود: در نیمه شرقی استان نیز شرایط تند باد شدید موقتی همراه با گردوخاک و کاهش دید پیش بینی می‌شود.

اخبار مرتبط:
۴۷ محکوم فراری در خمینی شهر دستگیر شدند
۴۷ محکوم فراری در خمینی شهر دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر از دستگیری ۴۷ نفر از محکومان فراری و تحت تعقیب مراجع قضائی توسط مأموران این فرماندهی خبر داد.

توسعه فضای فیزیکی مدارس بدون توانمندسازی دانش‌آموزان فاقد اثر است
توسعه فضای فیزیکی مدارس بدون توانمندسازی دانش‌آموزان فاقد اثر است

استاندار اصفهان گفت: اگر فضای فیزیکی مدارس توسعه یابد اما دانش‌آموزان رها شده و برای توانمندسازی و کاهش آسیب‌های اجتماعی آنان برنامه‌ریزی نشود، اثرگذاری مطلوب را شاهد نخواهیم بود.

۱.۵ میلیون دلار با رمزارز از کشور خارج شد؛ پزشک اصفهانی سرشبکه پولشویی
۱.۵ میلیون دلار با رمزارز از کشور خارج شد؛ پزشک اصفهانی سرشبکه پولشویی

دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی استان اصفهان گفت: حدود ۱.۵ میلیون دلار ارز به صورت مخفیانه و از طریق ارتباطات غیرمجاز به رمزارز تبدیل و از کشور خارج شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است