کد خبر : 302480
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۰۱ - 21:54
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان خبر داد؛

آتش‌سوزی در کارگاه مبل خیابان امام خمینی اصفهان/نیروهای امدادی از ۱۸ ایستگاه اعزام شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وقوع حادثه‌ آتش‌سوزی در کارگاه مبل و انبار چوب در خیابان امام خمینی خبر داد.

آتش‌سوزی در کارگاه مبل خیابان امام خمینی اصفهان/نیروهای امدادی از ۱۸ ایستگاه اعزام شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه فروش با اشاره به حادثه آتش‌سوزی در اصفهان اظهار کرد: این حادثه ساعت یک و ۵۶ دقیقه به مرکز فرماندهی عملیات آتش‌نشانی گزارش شده است.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه در این حادثه کارگاه مبل و انبار چوب در خیابان امام خمینی ابتدای خیابان مینو دچار حریق شده بود، تصریح کرد: با توجه به ابعاد آتش‌سوزی نیروهای آتش نشانی از ۱۸ ایستگاه برای اطفای حریق اعزام شدند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اضافه کرد: همچنین تجهیزات و خودروهای تخصصی، تانکرهای آبرسان و لودر از شهرداری و نیز تیم آتش نشانی شهرداری‌های خمینی شهر و شاهین شهر به محل اعزام شدند و پس از ۲ ساعت تلاش حریق کنترل و ایمن سازی و پاکسازی محل انجام شد.

وی با بیان اینکه با توجه به افزایش دما و پتانسیل وقوع حریق مجدداً مدیریت بحران استان در خصوص ضرورت اجرای طرح‌های کاهش خطر به تمامی واحدهای صنفی تجاری و صنعتی تاکید کرد، گفت: رعایت الزامات ایمنی در مراحل انبار و نگهداری و دپوی مواد و کالاهای مصرفی و توزیعی، رعایت فاصله بین محل انبار تا اماکن دیگر، بررسی و اصلاح شبکه‌های برق فرسوده و ناایمن، بررسی ایمنی و نشتی احتمالی تأسیسات گاز، استقرار سیستم‌های بر خط اعلان و اطفای حریق در واحدها هماهنگی با مراکز امدادی و آتش نشانی و شرکت‌های توزیع برق و گاز برای بررسی وضعیت ایمنی، ایجاد راه‌های دسترسی و اضطراری برای ورود خودروهای آتش نشانی به محل حادثه، اطلاع رسانی به موقع از حوادث به واحدهای آتش نشانی تلفن ۱۲۵ و بیمه کردن اموال و دارایی‌ها در برابر حوادث در این زمینه در اولویت است.

شیشه فروش اضافه کرد: علت آتش‌سوزی کارگاه مبل و انبار چوب در دست بررسی است اما صاحبان این کارگاه‌ها باید نسبت به روند نگهداری از مواد اشتعال زا دقت داشته باشند.

اخبار مرتبط:
نمایشگاه صنایع‌دستی محرم، گامی برای پایداری اقتصادی هنرمندان اصفهان
نمایشگاه صنایع‌دستی محرم، گامی برای پایداری اقتصادی هنرمندان اصفهان

رئیس اتحادیه صنایع‌دستی اصفهان گفت:در شرایط دشوار اقتصادی کنونی، یکی از کارکردهای مهم نمایشگاه صنایع دستی محرم ایجاد فضای هم‌نشینی، هم‌افزایی و تعامل بین هنرمندان صنایع‌دستی است.

۴۹ هزار داوطلب اصفهانی در مرحله دوم آزمون سراسری رقابت می‌کنند
۴۹ هزار داوطلب اصفهانی در مرحله دوم آزمون سراسری رقابت می‌کنند

رئیس ستاد آزمون‌های استان اصفهان گفت: بیش از ۴۹ هزار داوطلب اصفهانی، فردا و پس فردا در مرحله دوم آزمون سراسری در ۳۳ حوزه در سطح استان به رقابت می‌پردازند.

خط انتقال آب غرب اصفهان اصلاح شد
خط انتقال آب غرب اصفهان اصلاح شد

خط انتقال آب بلوار آتشگاه در غرب شهر اصفهان با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال اصلاح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است