کد خبر : 302170
انتشار : 2024/06/19 - 11:07
دسته‌بندی : اسلاید، برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کرباسچی: پزشکیان شارلاتان نیست / مصطفی پورمحمدی طرح جدیدی نَدارد

فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: آقای پورمحمدی سابقه طلبگی دارد و نوع بیان خوبی دارد، اما طرح جدیدی ندارد. معمولاً روحانیون دهان گرم‌تری برای سخنرانی دارند، اما در میان صحبت‌های ایشان ایده و برنامه خاصی دیده نمی‌شود.

کرباسچی: پزشکیان شارلاتان نیست / مصطفی پورمحمدی طرح جدیدی نَدارد

به گزارش سایت خبری مدارا، غلامحسین کرباسچی درباره مناظره اول نامزدهای انتخابات می گوید کلاً صدا و سیما برای اینکه از داغ شدن انتخابات جلوگیری کند، صحنه‌ای ایجاد کرد که برنامه جذاب نشود. تشریفات این برنامه از خودش بیشتر بود. مجری هم بسیار مجری سرد و بی جاذبه‌ای بود که خودش یکی از عوامل مشکل در برنامه بود.

غلامحسین کرباسچی، فعال سیاسی اصلاح طلب، در تحلیل مناظره اول نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: طراحی کل این صحنه به نظر من طراحی‌ای نبود که کسی بتواند در آن حرف جذابی بزند. ۴ دقیقه صحبت و ترکیب آن چنینی و بی توجهی که برخی اعضا در اتهام زنی داشتند، مجموعا صحنه‌ی خیلی جذابی برای مخاطب و نامزد‌ها به وجود نیاورد. برنامه کلاً پربیننده نشد و نامزد‌ها نیز نتوانستند از آن استفاده کنند. کلاً صدا و سیما برای اینکه از داغ شدن انتخابات جلوگیری کند، صحنه‌ای ایجاد کرد که برنامه جذاب نشود. تشریفات این برنامه از خودش بیشتر بود. مجری هم بسیار مجری سرد و بی جاذبه‌ای بود که خودش یکی از عوامل مشکل در برنامه بود.

وی درباره کیفیت صحبت‌های پزشکیان و میزان جذب آرا خاکستری بیان کرد: آقای پزشکیان تحت تأثیر همین جو بود. آقای پزشکیان یک آدم جنجالی که بخواهد شارلاتان بازی در بیاورد و دروغ بگوید که نیست. ایشان یک چهره صادق و ریشه دار است که رعایت اخلاق را می‌کند. ایشان حتی حاضر نیست یک کلمه نامربوط بگوید. به نظر من آقای پزشکیان با همه‌ی صداقتی که داشت و ملاحظاتی که می‌کرد، حرفش را زد. اینکه حرف ایشان روی مخاطب چقدر اثر بگذارد مشخص نیست. کسانیکه می‌خواهند به ایشان رأی دهند، دنبال برنامه‌های صدا و سیما نباشند. آقای پزشکیان گفت هر کسی می‌تواند با تلفن دیگران را دعوت به شرکت کند.

کرباسچی درباره صحبت‌های پورمحمدی و واکنش جامعه نسبت به او گفت: آقای پورمحمدی سابقه طلبگی دارد و نوع بیان خوبی دارد، اما طرح جدیدی ندارد. معمولاً روحانیون دهان گرم‌تری برای سخنرانی دارند، اما در میان صحبت‌های ایشان ایده و برنامه خاصی دیده نمی‌شود. باید به مرور ببینیم مردم چه واکنشی نسبت به صحبت‌های ایشان نشان می‌دهند. از الان مشخص نیست.

اخبار مرتبط:
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد

حجم آب موجود مخازن سدها بنابر بر آمار در حال حاضر ۲۶.۱۳ میلیارد مترمکعب است سال گذشته در زمان مشابه حجم آب موجود مخازن ۱۹.۶۳ میلیارد مترمکعب بوده است.

آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد

در جریان برگزاری همایش شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، تصویری از شهردار نصیرشهر با پزشکیان منتشر شده که ظاهراً به مذاق شهردار خوش نیامده است.

۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد
۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد

دادستان تهران از توقیف و تعیین تکلیف بیش از ۱۶ همت از اموال محکوم اصلی پرونده چای دبش برای جبران مطالبات بانک‌های شاکی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است