کد خبر : 301846
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۲۷ - 13:45
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

احمدی‌نژاد از هیچ نامزدی حمایت نمی‌کند

هر نوع سوء استفاده و به هر ترتیب و شکل از نام و محبوبیت احمدی‌نژاد در رقابت های انتخاباتی مصداق بارز بی اخلاقی و دروغ پردازی است.

احمدی‌نژاد از هیچ نامزدی حمایت نمی‌کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ دفتر احمدی‌نژاد با انتشار بیانیه‌ایی نوشت: طی روزهای اخیر بعضی از افراد و جریان های سیاسی با بیان اظهاراتی خلاف واقع و صدور بیانیه هایی جعلی چنین وانمود می کنند که جناب آقای دکتر احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری از کاندیدای خاصی حمایت می کنند.

بدین وسیله به اطلاع عموم مردم شریف ایران می رساند که جناب آقای احمدی نژاد در انتخابات پیش رو مطلقا و قطعا از هیچ فرد و هیچ جریانی حمایت نکرده و نخواهند کرد.

بدیهی است هر نوع سوء استفاده و به هر ترتیب و شکل از نام و محبوبیت ایشان در رقابت های انتخاباتی مصداق بارز بی اخلاقی و دروغ پردازی است.

اخبار مرتبط:
پیام ظریف به اروپا پس از فعال شدن مکانیسم ماشه
پیام ظریف به اروپا پس از فعال شدن مکانیسم ماشه

وزیر امور خارجه پیشین کشورمان نوشت: ناکامی در وادار کردن ایران به تسلیم، سه کشور اروپایی (E۳) را به سوءاستفاده از شورای امنیت سازمان ملل برای بازگرداندن غیرقانونی قطعنامه‌های خاتمه‌یافته واداشت.

طرح نمایندگان مجلس برای خروج از NPT
طرح نمایندگان مجلس برای خروج از NPT

با شکست قطعنامه پیشنهادی چین و روسیه برای تعویق ۶ماهه اجرای سازوکار اسنپ‌بک، روند بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران از امروز یکشنبه (۶ مهر) آغاز شد.

۴ وزیر در صف استیضاح قرار گرفتند
۴ وزیر در صف استیضاح قرار گرفتند

استیضاح ۴ وزیر دولت چهاردهم بر روی میز نمایندگان است. استیضاح وزیر نیرو که پیش از این نیز مطرح بود جدی‌تر از سایر استیضاح‌ها است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است