کد خبر : 301832
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۲۷ - 13:35
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: از قالیباف خواسته شده بود که نامزد انتخابات شود

لاهوتی گفت: «قالیباف به نمایندگان گفته بود که من برنامه‌ای ندارم. این عبارت بدان معناست که ممکن بوده شخص ایشان برنامه‌ای نداشته ولی شرایطی به وجود آمده یا درخواستی شده که ایشان برای ریاست جمهوری نامزد شده‌اند.»

نماینده مجلس: از قالیباف خواسته شده بود که نامزد انتخابات شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ دیدبان نوشت: محمدباقر قالیباف پس از به دست آوردن رای حداکثری صندلی ریاست مجلس حال قصد صندلی پاستور را کرده است. این در حالی است که مسعود پزشکیان، رقیب فعلی او در انتخابات به دلیل تصمیمی که برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری داشته است، از کاندیداتوری برای نایب رئیسی مجلس چشم‌پوشی کرده بود.

مهرداد لاهوتی، عضو فراکسیون مستقلین مجلس در تحلیل خود از انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری گفت: «انتخابات پیش‌رو فعلا دو قطب نیست. در حال حاضر جریان اعتدال و اصلاحات یک قطب شده‌اند و جریان اصولگرایان قطب دیگر و پایداری هم قطب سوم.»

وی درخصوص دو کاندیدایی که احتمال پیروزی‌شان بیشتر است، بیان کرد: «دو کاندید اصلی را آقایان پزشکیان و قالیباف می‌دانم. آقای جلیلی و باقی کاندیداها اگر تلاشی بکنند که با قالیباف یک همگرایی ایجاد کنند به نفع جریان سیاسی خودشان است.»

لاهوتی در پاسخ به اینکه آیا زاکانی و جلیلی در این دوره نقش نامزد پوششی را ایفا می‌کنند، به دیده بان ایران گفت: «به باور من رای شاخصی نمی‌توانند بیاورند ولی به رای آقای قالیباف لطمه می‌زنند.»

از قالیباف خواسته اند که نامزد انتخابات شود

این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه آیا اقدام قالیباف مبنی بر گرفتن آرای اکثریت برای ریاست مجلس و سپس عزم ریاست جمهوری اقدام صحیحی بود، عنوان کرد: «حق قانونی دارند. رئیس جمهور هم می‌تواند بعد از یک دوره برای دوره بعد ثبت نام کند. ایشان به نمایندگان گفته بودند که من برنامه‌ای ندارم. این عبارت بدان معناست که ممکن بوده شخص ایشان برنامه‌ای نداشته ولی شرایطی به وجود آمده یا درخواستی شده که ایشان برای ریاست جمهوری نامزد شده‌اند.»

لاهوتی در پاسخ به اینکه آیا ممکن است حواشی پیرامون قالیباف موجب ریزش آرای وی شود، بیان کرد: «انتخابات این دروه با همه دوره‌ها متفاوت است و همه در حالت صفر قرار دارند. مناظرات این دوره تعیین‌کننده است و هر نامزدی بتواند برنامه ارائه کند، به مردم امید دهد و فضای بی‌اعتمادی موجود را در هم شکند، برنده است.»

اخبار مرتبط:
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!
اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!

بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است