کد خبر : 300851
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۱۹ - 23:07
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

پیام استاندار اصفهان به مناسبت هفته محیط‌زیست؛

«سهم من در تداوم حیات» تفسیر مشارکت جمعی برای حفظ محیط‌زیست است

استاندار اصفهان طی پیامی به مناسبت هفته محیط‌زیست، شعار «سهم من در تداوم حیات» را تفسیری از مشارکت جمعی برای حفاظت از عرصه‌های محیط‌زیستی و حیاتی برای نسل امروز و فردا دانست.

«سهم من در تداوم حیات» تفسیر مشارکت جمعی برای حفظ محیط‌زیست است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در پیام سید رضا مرتضوی استاندار اصفهان آمده است: مناسبت‌های مختلف ملی و جهانی در حوزه محیط زیست پیوندهای عمیقی با حیات بشر و دیگر مخلوقات الهی دارد، از این رو در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که با الهام از آموزه‌های قرآن، هم برای حیات مادی و هم برای حیات معنوی، اصالت قائل است و دنیا و مواهب آن را کشتزار آخرت می‌داند، به این موضوع اهمیت ویژه ای داده شده است.

به نوشته مهر؛ در ادامه آمده است: در قوانین کم نظیر محیط زیستی ما به ویژه اصل پنجاهم قانون اساسی و سیاست‌های زیست محیطی نظام، ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و همچنین در مجموعه پاسخ به استفتائات، تأکیدات و مطالبات متعدد ایشان در حوزه محیط زیست، همه مسئولان و مردم به حفاظت از محیط زیست به عنوان موضوعی دینی، انقلابی، لازم و مهم وظیفه مند شده اند و جالب است که شعار «سهم من در تداوم حیات» که به عنوان سرفصل برنامه‌های امسال از سوی سازمان حفاظت محیط زیست کشور تعیین شده است تفسیری بر این معناست که با مشارکت جمعی همه گروه‌های اجتماعی، حفاظت از عرصه‌های محیط زیستی و حیاتی موجود برای نسل امروز و نسل‌های آتی، امکان پذیر خواهد بود.

استاندار اصفهان در این پیام افزوده است: اینجانب نیز ضمن عرض تبریک روز جهانی و هفته محیط زیست به هم استانی‌های ولایت پذیر به ویژه محیط بانان عزیز و دیگر فعالان محیط زیست، به عنوان نماینده قوه مجریه در استان به سهم خود در این زمینه واقف و پایبند خواهم بود و بسیار امیدوارم همه دستگاه‌ها و نهادها و مردم شریف استان نیز هریک به سهم و وظیفه قانونی خود در این عرصه حیاتی عالم و عامل باشند تا بتوانیم به وظایف ولایی و قانونی خود در این زمینه جامه عمل بپوشانیم و عدالت بین نسلی را امانتدارانه محقق سازیم.

اخبار مرتبط:
کشور آینده روشنی در حوزه انرژی دارد
کشور آینده روشنی در حوزه انرژی دارد

مدیرعامل شرکت توزیع برق اصفهان گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در کشور و به ویژه استان اصفهان، آینده روشنی در حوزه انرژی پیش رو داریم.‌

کشف لاشه‌های الاغ در منزلی در اصفهان؛ فیلم قدیمی و متخلف در زندان است
کشف لاشه‌های الاغ در منزلی در اصفهان؛ فیلم قدیمی و متخلف در زندان است

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: فیلم کشف لاشه‌های الاغ در منزلی در اصفهان قدیمی بوده و فرد متخلف هم اینک در زندان است.

۲۵۵ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان اصفهان به شبکه متصل شد
۲۵۵ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان اصفهان به شبکه متصل شد

معاون سیاسی- اجتماعی استاندار اصفهان گفت: تاکنون ۲۵۵ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان اصفهان به شبکه متصل شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است