کد خبر : 300497
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۱۶ - 13:57
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

دبیر ستاد انتخابات: مناظره‌ها به صورت زنده برگزار می‌شود

دبیر ستاد انتخابات سیما به تشریح جزئیاتی از برنامه‌های تبلیغاتی، درباره مناظره‌ها بیان کرد که این روز‌ها دکور برنامه در استودیو شماره ۱۱ در حال آماده سازی است.

دبیر ستاد انتخابات: مناظره‌ها به صورت زنده برگزار می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهر نوشت: دبیر ستاد انتخابات سیما به تشریح جزئیاتی از برنامه‌های تبلیغاتی، درباره مناظره‌ها بیان کرد که این روز‌ها دکور برنامه در استودیو شماره ۱۱ در حال آماده سازی است.

این روز‌ها برگزاری مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری یکی از مهمترین مسائل سازمان صداوسیماست. از چندی پیش پیمان جبلی رئیس صداوسیما درباره برگزاری این مناظره‌ها خبر داد و طی روز‌های گذشته جلساتی هم درباره کم و کیف این مناظره‌ها برگزار شده است.

جدیت سازمان در برگزاری مناظره‌ها البته مانع از شایعات و گمانه زنی‌های بیرون سازمانی نشده و گاهی از بیرون با حاشیه‌هایی مواجه می‌شود و برخی از لغو این مناظره‌ها خبر می‌دهند. با این حال سازمان صداوسیما هر بار این شایعات را به جد و به صراحت تکذیب کرده است و این روز‌ها دکور‌ها نیز در حال آماده سازی است.

هر از گاهی هم نام یکی از مجریان صداوسیما به عنوان گزینه احتمالی مجری مناظره‌های انتخاباتی مطرح می‌شود.

محمدباقر اعلمی دبیر ستاد انتخابات ریاست جمهوری سیما در گفت و گویی درباره اتفاقات این روز‌های ستاد سخن گفت و به برخی از این حواشی پاسخ داد.

اعلمی درباره جزئیات برگزاری جلسات و اقدامات صورت گرفته به خبرنگار مهر بیان کرد: جلسات ستاد انتخابات روزانه به ریاست آقای جبلی رئیس صداوسیما در حال برگزاری است، تقسیم کار کاملی صورت گرفته و معاونت‌های محتوایی در حال اجرای برنامه‌های پیش بینی شده هستند.

وی اضافه کرد: معاونت‌های پشتیبانی کننده هم کاملاً پای کار هستند، برای برنامه‌های تبلیغاتی باید مصوبه کمیسیون تبلیغات کشور را هم بگیریم که برخی کار‌ها نهایی شده است.

اعلمی درباره تعداد صندلی‌ها در مناظره‌های انتخاباتی و اینکه گفته شده برای ۸ نفر صندلی‌ها تدارک دیده شده، بیان کرد: تعداد صندلی‌ها قطعی نشده است، ما تعداد را باز نگه داشته ایم تا ببینیم برای چند نفر باید صندلی‌ها تدارک دیده شود. ما این آمادگی را داریم که برای هر تعدادی که شورای نگهبان تأیید کند فضای مناظره هم به همان تعداد در نظر گرفته شود.

وی درباره شایعاتی که هر از گاهی درباره لغو مناظره‌ها منتشر می‌شود تصریح کرد: مناظره‌ها قطعی شده است و به صورت زنده برگزار می‌شود. دکور مناظره‌ها در در استودیو اصلی سازمان در استودیو شماره ۱۱ در حال آماده سازی است.

اعلمی درباره مجریانی که به عنوان مجری مناظره‌ها مطرح می‌شود، اظهار کرد: این‌ها گمانه زنی است، اما مجری به زودی مشخص می‌شود و در حال حاضر سه نفر به عنوان گزینه‌های اصلی مناظره‌ها مطرح هستند.

وی درباره دیگر برنامه‌های انتخاباتی تصریح کرد: همه نامزد‌ها گفت و گوی تلویزیونی دارند، میزگرد‌هایی هم در تدارک هستیم که با حضور کارشناسان برگزار شود و نامزد‌ها گفتگو‌هایی هم به صورت مستقیم با دوربین دارند.

اعلمی با اشاره به حساسیت‌های این دوره از انتخابات عنوان کرد: این دوره از انتخابات سختی‌هایی دارد با این حال با همه فشار و توان همه در حال به انجام رساندن امور هستند این اتفاق در دوره‌های قبل طی سه هفته برگزار می‌شد، اما الان تبدیل شده به دو هفته شده، ولی تلاش ما این است که همه تمهیدات دوره‌های قبل در این دوره هم برگزار شود.

وی در پایان بیان کرد: با این سختی‌ها تلاش ما این است که کمیت و کیفیت برگزاری برنامه‌های انتخاباتی و تبلیغاتی کمتر از دوره قبل نباشد.

اخبار مرتبط:
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان

شهروندان آلمانی-ایرانی به نام خود از فریدریش مرتس، صدراعظم، شکایت کیفری کرده و خواستار تحقیقات قانونی در مورد اظهارات او شده‌اند.

دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس
دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه با سیریل رامافوسا رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس سران بریکس دیدار و گفتگو کرد.

اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است
اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است

اسرائیل هیوم گزارش داد، موضوع عادی‌سازی روابط با سوریه در برنامه فعلی «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار ندارد و این دیدار بر موضوع «ایران» متمرکز است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است