کد خبر : 300330
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۱۴ - 15:05
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

سوده نجفی: امام خمینی (ره) یک نگاه راهبردی و دور اندیشانه به مسائل دنیای اسلام داشت

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: نامه رهبر انقلاب به جوانان آمریکایی حامی فلسطین نشان داد امروز راهبرد و گفتمان جبهه مقاومت به آمریکا نیز رسیده است و این دانشجویان و جوانان برای دفاع از مردم مظلوم و بی دفاع غزه به پاخاستند.

سوده نجفی: امام خمینی (ره) یک نگاه راهبردی و دور اندیشانه به مسائل دنیای اسلام داشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ایسنا نوشت: سوده نجفی با گرامیداشت سی و پنجمین سالروز ارتحال امام خمینی(ره) اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران به رهبری، هدایت و روشن‌بینی امام خمینی(ره) به پیروزی رسید و به یکی از بزرگ‌ترین انقلاب های تاریخ تبدیل شد که جهان اسلام سال‌ها بعد با الگوبرداری از این انقلاب و حرکت مردم ایران مدل حکمرانی را در برخی از کشور ها تغییر دادند.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین تاکیدات رهبر کبیر انقلاب اسلامی توجه به مردم در سیاستگذاری و تعیین خط و مشی ها برای حکومت بود تا نظرات احاد جامعه در اداره کشور تامین شود و مردم‌سالاری دینی به معنای واقعی کلمه تحقق یابد.

این عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران افزود: امام خمینی (ره) یک نگاه راهبردی و دور اندیشانه به مسائل دنیای اسلام داشت و فلسطین را مسئله اصلی جهان اسلام می‌دانستند. حوادث و رخدادهای جهانی به گونه ای پیش رفته که امروز نیز فلسطین و غزه به عنوان دغدغه اصلی همه جهان مطرح است و علیه آنچه در این کشور توسط رژیم غاصب صهیونیستی می گذرد، بپاخاستند و انزجار خود را از اقدامات وحشیانه این رژیم کودک‌کش اعلام می دارند.

نجفی با اشاره به نامه رهبر معظم انقلاب اسلامی به دانشجویان حامی مردم فلسطین در دانشگاه‌های ایالات متحده آمریکا گفت: رهبری در نامه ای همدلی و همبستگی خود را با اعتراضات ضدصهیونیستی این دانشجویان ابراز و بیان کردند شما اکنون در طرف درست تاریخ ــ که در حال ورق خوردن است ــ ایستاده‌اید.

وی گفت: مسئله ای که امروز جهان اسلام با آن درگیر است مسئله فلسطین است که به فضل خداوند ان شاءالله به زودی شاهد سرنگونی این رژیم غاصب و کودک کش باشیم. آنچه که امروز در غزه و رفح رخ می دهد، انسان را متاثر می کند و علی رغم واکنش جهانی به این مسئله با بی شرمی هرچه تمام به نسل کشی ادامه می دهند. نامه رهبر انقلاب به جوانان آمریکایی حامی فلسطین نشان داد امروز راهبرد و گفتمان جبهه مقاومت به آمریکا نیز رسیده است و این دانشجویان و جوانان برای دفاع از مردم مظلوم و بی دفاع غزه به پاخاستند.

اخبار مرتبط:
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان
کارزار پرستو فروهر علیه صدراعظم آلمان

شهروندان آلمانی-ایرانی به نام خود از فریدریش مرتس، صدراعظم، شکایت کیفری کرده و خواستار تحقیقات قانونی در مورد اظهارات او شده‌اند.

دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس
دیدار عراقچی با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس بریکس

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه با سیریل رامافوسا رئیس جمهور آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس سران بریکس دیدار و گفتگو کرد.

اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است
اسرائیل هیوم: تمرکز گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو بر موضوع ایران است

اسرائیل هیوم گزارش داد، موضوع عادی‌سازی روابط با سوریه در برنامه فعلی «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار ندارد و این دیدار بر موضوع «ایران» متمرکز است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است