کد خبر : 299383
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۰۸ - 14:05
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

محمدباقر قالیباف و متکی روبوسی کردند

دومین جلسه علنی مجلس دوازدهم درحالی برگزار شد که انتخابات هیأت رئیسه مجلس را در دستور کار قرار داشت.

محمدباقر قالیباف و متکی روبوسی کردند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تصویری از روبوسی محمدباقر قالیباف و منوچهر متکی در صحن علنی مجلس مشاهده می کنید.

دومین جلسه علنی مجلس دوازدهم درحالی برگزار شد که انتخابات هیأت رئیسه مجلس را در دستور کار قرار داشت. انتخاباتی که در آن محمدباقر قالیباف، منوچهر متکی و مجتبی ذوالنوری برای جایگاه ریاست مجلس کاندیدا شده بودند اما در نهایت قالیباف توانست با کسب ۱۹۸ رأی برای این جایگاه تکیه زند. در ادامه تصویری از روبوسی محمدباقر قالیباف و منوچهر متکی در صحن علنی مجلس مشاهده می کنید. در این تصویر مجتبی ذوالنوری هم حضور دارد.

قالیباف و متکی روبوسی کردند، خنده های ذوالنوری شکار دوربین ها شد /عکسی از ۳ رقیب کرسی ریاست مجلس در یک قاب

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است