کد خبر : 298201
انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۳۰ - 23:29
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

کارشناس اداره کل هواشناسی اصفهان خبرداد؛

سامانه ناپایدار جدید در راه اصفهان/ هوا تا ۴ درجه گرمتر می شود

کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از ورود سامانه ناپایدار جدید به این استان از شامگاه سه شنبه یکم خردادماه خبرداد.

سامانه ناپایدار جدید در راه اصفهان/ هوا تا ۴ درجه گرمتر می شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مینا معتمدی با اشاره به خروج سامانه ناپایداری که از هفته گذشته بر فراز استان فعال بود، اظهار داشت: سامانه ناپایدار بارش زای جدید از اواخر روز سه شنبه وارد استان می‌شود و فعالیت آن تا پایان هفته جاری ادامه خواهد داشت.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه با ورود سامانه ناپایدار جدید از روز چهارشنبه وزش باد شدید و بارش‌های رگباری پراکنده را در سطح استان انتظار داریم، افزود: از امروز تا روز دوشنبه آسمان استان صاف و در ساعات بعدازظهر رشد ابر همراه با وزش باد و گاهی تند باد لحظه‌ای پیش بینی می‌شود که در مناطق شمال و شرق احتمال گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا و کاهش دید وجود دارد.

به گفته کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هوا شناسی استان اصفهان، طی ۴۸ ساعت پیش رو کماکان در برخی مناطق غرب، به صورت محلی احتمال رگبار پراکنده بهاری دور از انتظار نیست.

معتمدی با بیان اینکه بیشینه دمای هوا در بیشتر مناطق استان طی ۲۴ ساعت پیش رو بین ۲ تا چهار درجه افزایش می‌یابد، گفت: طی این مدت بیشینه و کمینه دمای هوای کلانشهر بین ۳۱ و ۱۸ درجه سلسیوس بالای صفر در نوسان است.

به گفته وی خور و بیابانک با بیشینه دمای ۳۵ درجه سلسیوس بالای صفر و بویین میاندشت با کمینه دمای هفت درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان خواهند بود.. ‌

اخبار مرتبط:
دانشگاه صنعتی اصفهان در جمع ۵ دانشگاه برتر ایران از نگاه QS قرار گرفت
دانشگاه صنعتی اصفهان در جمع ۵ دانشگاه برتر ایران از نگاه QS قرار گرفت

دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب رتبه ۵۷۱ در رتبه بندی جهانی QS سال ۲۰۲۶ در جمع پنج دانشگاه برتر ایران قرار گرفت.

انتقال ۷۰ میلیون مترمکعب آب به اصفهان، زاینده‌رود را احیا نمی‌کند
انتقال ۷۰ میلیون مترمکعب آب به اصفهان، زاینده‌رود را احیا نمی‌کند

نماینده اصفهان و عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: انتقال آب از دریا به جاری شدن آب در زاینده‌رود کمک نمی‌کند، هرچند که از اضافه برداشت‌ها تا حد زیادی جلوگیری می‌کند.

فروش۱۳ ملک بلااستفاده علوم پزشکی اصفهان برای تبدیل به مراکز درمانی
فروش۱۳ ملک بلااستفاده علوم پزشکی اصفهان برای تبدیل به مراکز درمانی

استاندار اصفهان از تصویب فروش ۱۳ ملک بلااستفاده علوم پزشکی اصفهان برای تبدیل به مراکز درمانی مولد در پنج شهرستان استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است