کد خبر : 296964
انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۲۲ - 16:55
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سایت اصولگرا: مسئله مشارکت مردم در انتخابات دارد به معضلی جدی برای کشور تبدیل می‌شود

انتخابات مجلس دوازدهم نشان داد که مسئله مشارکت در حال تبدیل‌شدن به معضلی جدی برای کشور است. تثبیت مشارکت در بازه ۴۰ تا ۵۰ درصدی در سه انتخابات متوالی و ثبت آمار نامطلوب در دور دوم انتخابات مجلس به خصوص در تهران نشان می‌دهد که تصور بی‌تاثیری نهاد انتخابات در شرایط کشور و زندگی مردم پدیدار شده است.

سایت اصولگرا: مسئله مشارکت مردم در انتخابات دارد به معضلی جدی برای کشور تبدیل می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سایت اصولگرای الف نزدیک به احمد توکلی نوشت: پرونده انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای‌اسلامی، روز گذشته و با برگزاری مرحله دوم انتخابات بسته شد و نمایندگان راه‌یافته به بهارستان مشخص شدند. این انتخابات فارغ از نتایج به‌دست آمده دارای فرامتنی است که باید بیشتر زیر ذره‌بین رفته و واکاوی شود.

انتخابات مجلس دوازدهم نشان داد که مسئله مشارکت در حال تبدیل‌شدن به معضلی جدی برای کشور است. تثبیت مشارکت در بازه ۴۰ تا ۵۰ درصدی در سه انتخابات متوالی و ثبت آمار نامطلوب در دور دوم انتخابات مجلس به خصوص در تهران نشان می‌دهد که تصور بی‌تاثیری نهاد انتخابات در شرایط کشور و زندگی مردم پدیدار شده است. مسئله مشارکت در نظام جمهوری‌اسلامی که نهادها و کارگزارانش برگرفته از اراده و آرای عمومی‌اند و به‌عنوان قاعده‌ای تثبیت‌شده در جهت پیوند مردم با نظام سیاسی از ابتدای انقلاب تاکنون تفسیر شده، موضوعی مهم و حیاتی محسوب می‌شود. ضروری است که برای بازگشت نهاد انتخابات به جایگاه گذشته‌اش چاره‌ای اندیشه شود که این موضوع ارتباط مستقیمی با سطح کارآمدی نهادهای سیاسی و متولیانی دارد که بر مناصب مختلف تکیه زده‌اند. باید با نگاهی فراخ‌تر و بدون عینک سیاسی به ماجرا نگریست و نباید سردی انتخابات را صرفاً به عدم حضور یک جناح سیاسی مرتبط کرد، بلکه مصائب ریشه‌دوانده در کشور و ناکارآمدی افراد و جریان‌های سیاسی برای رفع موانع، بی‌تفاوتی‌ و دلسری زیادی را موجب شده و چشم‌پوشی و عبور از جریان هایی را رقم زده که لنگرگاه فضای سیاسی کشورند.

این سردی فضای سیاسی آن‌هم در فاصله یک‌سال تا برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری زنگ‌‌های خطر را به صدا درآورده. باید گامی جدی برای گرم‌شدن تنور انتخابات و واجد معناشدن کنش سیاسی برداشت و این مهم به‌دست نمی‌آید جز اثبات کارآمدی، تغییر شرایط و همچنین ایجاد فرصت رقابت برای همه جریان‌های سیاسی که باور به مبانی انقلاب و نظام جمهوری‌اسلامی دارند. مجلس دوازدهم این فرصت را خواهد داشت در اندک‌زمان باقی‌مانده تا انتخابات سال آتی، اثبات کند که دردهای واقعی مردم و نیاز اصلی جامعه را می‌شناسد و راه‌حل‌هایی برای آلام مردم دارد.

امروز تنزل سطح معیشت، تورم افسارگسیخته، شکاف طبقاتی و بی‌عدالتی، مرزهای نارضایتی را درنوردیده و این مصائب ریشه‌ای، بنیان‌های ساختار سیاسی و اجتماعی کشور را هدف قرار داده است. مجلس می‌تواند به‌وسع خود و با ابزارهای تقنینی و نظارتی‌اش و با درانداختن طرحی‌ نو نشان دهد که ایده‌ای فراتر از ایده‌های کلان اقتصادی و اجتماعی که کشور را در بن‌بست نارضایتی قرار داده، وجود دارد و مقدمات جلب نظر مردم را برای کنش سیاسی فراهم کند. دردهای واقعی ملت را بشنویم که فردا دیر است!

اخبار مرتبط:
گروسی، مدیرکل آژانس: از تلاش‌های مصر برای بازسازی راه‌های ارتباط میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قدردانی می‌کنم
گروسی، مدیرکل آژانس: از تلاش‌های مصر برای بازسازی راه‌های ارتباط میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قدردانی می‌کنم

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پیامی از تلاش وزیر امور خارجه مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران قدردانی کرده و بر تلاش برای اعتمادسازی لازم به منظور ازسرگیری گفت‌وگوها درباره برنامه هسته‌ای ایران تاکید کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران: ۳ بیمارستان استان تهران به طور غیرمستقیم مورد حمله رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه قرار گرفت که بخشی از آنها تخریب شد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران: ۳ بیمارستان استان تهران به طور غیرمستقیم مورد حمله رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه قرار گرفت که بخشی از آنها تخریب شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: بیمارستان‌های «حضرت فاطمه زهرا (س)»، «شهید مطهری» و یکی از مراکز درمانی در رباط کریم به طور غیرمستقیم مورد حمله رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه قرار گرفت که بخشی از آنها تخریب شد ولی تلفاتی نداشتیم.

زاکانی: ۸ میلیون تومان برای تعمیرات هر متر منازل آسیب دیده‌ی جنگ پیشنهاد شده است / اولویت با منازلی است که قابل تعمیر هستند
زاکانی: ۸ میلیون تومان برای تعمیرات هر متر منازل آسیب دیده‌ی جنگ پیشنهاد شده است / اولویت با منازلی است که قابل تعمیر هستند

شهردار تهران با تأکید بر اولویت اسکان اضطراری برای آسیب‌دیدگان،گفت: پیشنهاد شده است، ۸ میلیون تومان برای تعمیرات هرمتر منازل آسیب دیده از جنگ تحمیلی اختصاص داده شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است