کد خبر : 296793
انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۲۲ - 10:28
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان:

بیش از ۱۵‌هزار و ۷۰۰ فقره سند تک برگ برای اراضی ملی اصفهان اخذ شد

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: بیش از ۱۵ هزار و ۷۰۰ فقره سند تک برگ برای اراضی ملی این استان از سال ۱۳۹۸ تاکنون با هدف پیشگیری از زمین خواری اخذ شده است.

بیش از ۱۵‌هزار و ۷۰۰ فقره سند تک برگ برای اراضی ملی اصفهان اخذ شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علیرضا قاری‌قرآن اظهار کرد: اجرای قانون جامع حدنگار موسوم به (کاداستر) گامی مهم برای پیشگیری از وقوع پدیده زمین‌خواری بشمار می‌رود و دسترسی به اطلاعات زمین‌های ملی را آسان می‌کند، در این راستا اخذ اسناد تک برگی و تبدیل اسناد دفترچه‌ای اراضی دولتی در سطح استان اصفهان به اسناد تک برگ یکی از اولویت‌های کاری این اداره‌کل است.

به نوشته مهر؛ وی افزود: بر این اساس و با توجه به تلاش‌های به عمل آمده، از سال ۱۳۹۸ تا پایان سال ۱۴۰۲ در مجموع افزون بر ۱۵ هزار و ۷۰۰ فقره سند تک برگ برای اراضی ملی استان اصفهان به نام دولت جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی سازمان ملی زمین و مسکن اخذ شد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه از این تعداد، سال ۱۴۰۲ با دریافت بیش از ۵ هزار فقره سند تک برگی برای اراضی ملی استان اصفهان بیشترین میزان اخذ سند تک برگ در طی سال‌های اخیر بوده است گفت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۴ هزار و ۱۰۰ فقره، سال ۱۴۰۰ تعداد ۳ هزار فقره، سال ۱۳۹۹ بیش از ۱ هزار و ۷۰۰ فقره و سال ۱۳۹۸ نیز افزون بر ۱ هزار و ۷۸۰ فقره سند تک برگی برای اراضی ملی و دولتی استان دریافت شده است.

وی اضافه کرد: اجرای کاداستر و سند دار شدن اراضی، بروز اختلافات و دعاوی بین مردم و دستگاه‌های دولتی را رفع می‌کند.

قاری‌قرآن خاطرنشان کرد: افزایش ضریب حفاظتی، کاهش عوامل تخریب و جلوگیری از تجاوز و تعدی به اراضی ملی، دسترسی آسان به اطلاعات مالکیت دولت و همه مالکان املاک از نظر محل و موقعیت آن، به‌روزرسانی اطلاعات نقشه‌ها و کاهش اختلافات حقوقی مردم را می‌توان بخشی از اهداف مهم اجرای این قانون دانست.

اخبار مرتبط:
نمایشگاه صنایع‌دستی محرم، گامی برای پایداری اقتصادی هنرمندان اصفهان
نمایشگاه صنایع‌دستی محرم، گامی برای پایداری اقتصادی هنرمندان اصفهان

رئیس اتحادیه صنایع‌دستی اصفهان گفت:در شرایط دشوار اقتصادی کنونی، یکی از کارکردهای مهم نمایشگاه صنایع دستی محرم ایجاد فضای هم‌نشینی، هم‌افزایی و تعامل بین هنرمندان صنایع‌دستی است.

۴۹ هزار داوطلب اصفهانی در مرحله دوم آزمون سراسری رقابت می‌کنند
۴۹ هزار داوطلب اصفهانی در مرحله دوم آزمون سراسری رقابت می‌کنند

رئیس ستاد آزمون‌های استان اصفهان گفت: بیش از ۴۹ هزار داوطلب اصفهانی، فردا و پس فردا در مرحله دوم آزمون سراسری در ۳۳ حوزه در سطح استان به رقابت می‌پردازند.

خط انتقال آب غرب اصفهان اصلاح شد
خط انتقال آب غرب اصفهان اصلاح شد

خط انتقال آب بلوار آتشگاه در غرب شهر اصفهان با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال اصلاح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است