کد خبر : 294940
انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ - 09:25
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان:

طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: اجرای بیش از ۶۰۰ طرح پیشگیری از سیل در این استان در انتظار تامین اعتبار است و به ۶ هزار میلیارد ریال در سالجاری نیاز دارد.

طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه فروش افزود: تقویت سفره های زیرزمینی، احداث سیل بند، ساماندهی رودخانه ها، آبخیزداری، بهسازی پل های واقع در جاده ها و جمع آوری و هدایت آب های سطحی در شهرها از جمله اهداف طرح های پیشگیری از سیل است.

به نوشته ایرنا؛ مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: طبق بخشنامه ها، وزارت نیرو به‌عنوان مسوول کارگروه راهبری سیل باید پیگیری‌ لازم را برای تخصیص اعتبارات به استان انجام دهد اما این مساله تعیین تکلیف نشده است.

وی با بیان اینکه مطالعات این طرح ها انجام شده است، اضافه کرد: با توجه به رخداد تندباد، سیلاب‌های محلی و بارش شدید در برخی مناطق استان لازم است تامین اعتبار این طرح‌ها در اولویت قرار گیرد.

شیشه فروش خاطرنشان کرد: اگرچه اقدام‌های مختلفی در این زمینه انجام شده اما همچنان برخی مناطق استان اصفهان تحت‌ تأثیر وقوع سیل است.

وی تصریح کرد: سازمان برنامه و بودجه، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی و آبخیزداری لازم است بطور جدی به موضوع مهار سیلاب ورود پیدا کنند.

شیشه فروش تاکید کرد: نیازمند تخصیص اعتبارات پیشگیرانه در زمان مناسب هستیم تا با اجرای این طرح ها یک بار برای همیشه با تهدید سیل مقابله کنیم.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: اعتبارات بیشتر با هدف بازسازی و جبران خسارت های سیل پرداخت می‌شود درحالیکه توجه به سیاست‌های پیشگیرانه مغفول مانده است.

شیشه فروش خاطرنشان کرد: خسارت سیل خرداد سال گذشته در استان اصفهان در بخش عمرانی نیز هنوز تخصیص پیدا نکرده است.

به گفته مسوولان در ۱۰ سال گذشته، بیش از ۱۵ مورد وقوع سیل در استان اصفهان گزارش شده است.

بر اساس پژوهش ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری، خسارت‌های سیل تا ۷۰ درصد کاهش می یابد و بیش از ۵۰ درصد بارش‌ها ذخیره می‌شود.

بارش‌های فروردین ماه امسال به بیش از ۶ هزار هکتار مزارع اصفهان خسارت وارد کرد.

شامگاه سه‌شنبه پنج اردیبهشت جاری نیز شدت بارش های رگباری در مناطق شمال و شرق اصفهان سبب جاری شدن سیلاب، آبگرفتگی معابر، تخریب منازل مسکونی و خسارت به برخی جاده ها شد.

بر اساس پیش بینی هواشناسی اصفهان، بارش‌های همرفتی همراه با صاعقه و تگرگ در مناطق مختلف استان تا نیمه اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

اخبار مرتبط:
ریسباف اصفهان پس از گذشت دو دهه بازگشایی شد
ریسباف اصفهان پس از گذشت دو دهه بازگشایی شد

کارخانه ریسباف اصفهان، پس از حدود دو دهه تعطیلی و تخریب، عصر شنبه با حضور مسؤولان استانی و شهری و فعالان حوزه میراث فرهنگی بازگشایی شد.

زنگ خطر شیوع فشار خون در اصفهان به صدا درآمد
زنگ خطر شیوع فشار خون در اصفهان به صدا درآمد

معاون خدمات درمان مدیریت درمان استان اصفهان گفت: شیوع فشارخون برابر ۳۳.۶۸ درصد است یعنی از هر ۳ نفر اصفهانی یک نفر مبتلا به فشارخون بالاست.

احیای ریسباف نقطه عطفی برای میراث اصفهان است
احیای ریسباف نقطه عطفی برای میراث اصفهان است

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: بازگشایی و احیای ریسباف با هدف تبدیل آن به موزه منطقه‌ای، نقطه عطفی برای میراث اصفهان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است