کد خبر : 294416
انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۴ - 11:56
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

کیهان: جو بایدن حلال‌زاده نیست، خُل و چِل است

روزنامه حسین شریعتمداری با ادبیات زشت و زننده در شماره امروزش نسبت حرامزادگی به رئیس‌جمهور آمریکا داد.

کیهان: جو بایدن حلال‌زاده نیست، خُل و چِل است

به گزارش سایت خبری مدارا، روزنامه کیهان در ستون گفت وشنود شماره امروزش نوشت:

گفت: جو بایدن، رئیس‌جمهور خُل و چِل آمریکا در جدیدترین گاف خود گفته است «‌دائی مرا در گینه‌نو آدمخواران خورده‌اند‌»!
گفتم: از قدیم و ندیم گفته‌اند «‌بچه حلال‌زاده به دائیش میره‌»!
براین اساس، اگر بایدن حلال‌زاده باشه، به دائیش رفته و چون بایدن آدم نیست، پس داییش هم اصلاً آدم نبوده که آدمخواران او را خورده باشند!
گفت: نخست‌وزیر گینه‌نو در اعتراض به بایدن گفته است «‌خون به مغزش نمی‌رسد که پرت و پلا می‌گوید‌»!
گفتم:‌ ایشان هم اشتباه می‌کند! چون بایدن مغز ندارد که خون به آن برسد یا نرسد!
گفت: اصلاً دائی بایدن در جریان جنگ جهانی دوم با هواپیما در اقیانوس اطلس سقوط کرده و کشته شده است!
گفتم: به یک آدم خل و چل گفتند؛ پدرت به رحمت ایزدی پیوست. با تعجب پرسید؛ رحمت ایزدی کیه؟ گفتند؛ منظور این است که به دیار باقی شتافت. پرسید؛ دیار باقی کجاست؟ گفتند؛ یعنی دار فانی را وداع کرد! پرسید؛ دار قالی شنیده بودیم ولی دار فانی چیست؟ گفتند؛ بابای الاغت مُرد! گفت؛ شوخی می‌کنید! الاغ من که بابا نداشت!
اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: کشورهای طراح مکانیسم ماشه باید آماده پرداخت بهایی سنگین‌تر از گذشته باشند
نماینده مجلس: کشورهای طراح مکانیسم ماشه باید آماده پرداخت بهایی سنگین‌تر از گذشته باشند

ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: تجربه سال‌های اخیر نشان داده که فشار حداکثری علیه ملت ایران شکست خورده و تنها نتیجه آن افزایش هزینه‌ها برای دشمنان بوده است.

ادعای کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی: بازگشت تحریم‌های سازمان ملل تاثیر خاصی بر اقتصاد ایران نخواهد گذاشت
ادعای کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی: بازگشت تحریم‌های سازمان ملل تاثیر خاصی بر اقتصاد ایران نخواهد گذاشت

سردار اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادعا کرد: اگر مسئولان به‌درستی تدبیر کنند، بازگشت تحریم‌های سازمان ملل تاثیر خاصی بر شرایط اقتصادی کشورمان نخواهد گذاشت.

خبرگزاری دولت برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت
خبرگزاری دولت برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت

ایران در حسن‌نیتی کامل دو شرط از سه شرط اروپا را نه به دلیل ارائه آن‌ها از سوی تروییکا که به دلیل تعهد به قانون همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پذیرفته و در حال طراحی سازوکار اجرایی آن است. مذاکره مستقیم با آمریکا اما به عنوان شرط سوم در شرایطی که ۳ ماه پیش همین روند مورد حمله قرار گرفت، چندان منطقی نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است