کد خبر : 294035
انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۲ - 05:13
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

سخنگوی سازمان آتش نشانی اصفهان خبر داد؛

حریق توأم با انفجار در اصفهان/ اطفا ادامه دارد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از وقوع حادثه آتش سوزی همراه با انفجار اصفهان خبر داد.

حریق توأم با انفجار در اصفهان/ اطفا ادامه دارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد شریعتی با اشاره به حادثه حریق توأم با انفجار در اصفهان اظهار کرد: این حادثه ساعت ۱۲:۵۲ دقیقه به مرکز فرماندهی عملیات آتش‌نشانی اصفهان گزارش شده است.

به نوشته مهر؛ وی افزود: این حادثه در خیابان معراج و در مغازه و زیرزمین منزل سه طبقه گزارش شده است.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با بیان اینکه در این مغازه حدود ۲۰۰ کپسول رنگ و دو کپسول ۱۱ کیلوگرمی گاز مایع وجود داشته اضافه کرد: آتش‌نشانان از هفت ایستگاه برای اطفای حریق اعزام شدند.

وی با بیان اینکه جستجو در طبقات بالای ساختمان ادامه دارد، افزود: در حال حاضر آتش‌نشانان با استفاده از فوم شیمیایی کنترل حریق را در دستور کار دارند.

شریعتی با اشاره به اینکه اطفای حریق همچنان ادامه دارد گفت: علت وقوع این حادثه هنوز مشخص نیست.

اخبار مرتبط:
اصفهان تا پایان هفته غبارآلود می‌ماند
اصفهان تا پایان هفته غبارآلود می‌ماند

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی هواشناسی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: تندباد و گردوغبار در مناطق شرقی، شمالی و مرکزی استان تا پایان هفته ادامه دارد و کیفیت هوا کاهش می‌یابد.

مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم غرق شد
مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم غرق شد

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از غرق شدگی مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم خبر داد.

تشدید شرایط گردوغبار در اصفهان تا فردا؛اعتبارات بیابان‌زدایی تامین شود
تشدید شرایط گردوغبار در اصفهان تا فردا؛اعتبارات بیابان‌زدایی تامین شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: پیش‌بینی می‌شود که شرایط گرد و غبار تا فردا در استان تشدید شود و تا پایان هفته با شدت کمتر ادامه یابد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است