کد خبر : 293251
انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۲۸ - 13:48
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

وزیر اقتصاد: افزایش نرخ ارز ابداً منفعتی برای دولت ندارد

سخنگوی اقتصادی دولت گفت: ارزی که درآمدهای نفتی دولت بر اساس آن تسعیر می‌شود رقمی است که در بودجه به صورت دقیق و بدون تغییر در بودجه می آید و ملاک عملکرد بخش های اقتصادی دولت است لذا نوسانات ارزی ابدا منفعتی برای دولت ایجاد نمی کند اتفاقا از منظر ملاحظات اجتماعی دولتها از ثبات ارز منتفع می‌شوند تا نوسانات ارزی.

وزیر اقتصاد: افزایش نرخ ارز ابداً منفعتی برای دولت ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد و سخنگوی اقتصادی دولت در نشست خبری مشترک با رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره نوسانات ارز و همزمانی آن با نهایی نشدن بودجه توضیحاتی ارائه داد.

خاندوزی گفت: دلیل تاخیر ابلاغ بودجه امسال به اولین سال اجرایی آیین نامه داخلی مجلس برمی گردد که بودجه دو مرحله ای می شود لذا چون جداول کلان و سقف بودجه در بخش اول دیر به دولت ابلاغ شد ‌ امکان ارسال بخش دوم به مجلس نبود بنابراین ایرادی متوجه دولت نیست.

او ادامه داد: ارزی که درآمدهای نفتی دولت بر اساس آن تسعیر می‌شود رقمی است که در بودجه به صورت دقیق و بدون تغییر در بودجه می آید و ملاک عملکرد بخش های اقتصادی دولت است لذا نوسانات ارزی ابدا منفعتی برای دولت ایجاد نمی کند اتفاقا از منظر ملاحظات اجتماعی دولتها از ثبات ارز منتفع می‌شوند تا نوستانات ارزی.
اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: وقت تعارف با بانک آینده تمام شده است
نماینده مجلس: وقت تعارف با بانک آینده تمام شده است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: پرونده بانک آینده امروز به نمادی از بحران در نظام بانکی کشور تبدیل شده و ادامه حیات آن، چیزی جز ضرر برای اقتصاد ملی ندارد. زمان تعارف و مسامحه تمام شده و سران قوا باید بدون ملاحظه، تصمیم به انحلال این بانک بگیرند.

سازمان بورس: استقلال و پرسپولیس ملزم به افشای اطلاعات مالی هستند
سازمان بورس: استقلال و پرسپولیس ملزم به افشای اطلاعات مالی هستند

معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس گقت: زمانی که بحث عرضه اولیه سهام باشگاه استقلال و پرسپولیس مطرح شد، هر دو باشگاه ملزم شدند تا اطلاعات و گزارش‌های مالی خود را مطابق با قوانین و مقررات و دستورالعمل‌های موجود افشا کنند.

قیمت حبوبات امروز ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴/ لوبیا چند شد؟ / جدول
قیمت حبوبات امروز ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴/ لوبیا چند شد؟ / جدول

با مشاهده جدول زیر می‌توانید از آخرین قیمت‌های حبوبات در بازار امروز ۲۴ اردیبهشت مطلع شوید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است