کد خبر : 292882
انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۲۶ - 21:16
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

علی مطهری: جمهوری‌اسلامی می‌تواند اسرائیل را شخم بزند

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی در چند سال گذشته چندین فرمانده نیروی قدس و دانشمند هسته‌ای را ترور کرده و باید انتقام سختی از این رژیم گرفته می‌شد، گفت: رژیم صهیونیستی باید بداند که ایران می‌تواند با توان بسیار بالایی سرزمین‌های اشغالی را شخم بزند.

علی مطهری: جمهوری‌اسلامی می‌تواند اسرائیل را شخم بزند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تسنیم نوشت: علی مطهری نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی، با اشاره به حمله تلافی‌جویانه نیروهای مسلح ایران به سرزمین‌های اشغالی، گفت: عملیات بامداد امروز نیروهای مسلح غرور آفرین و قابل تحسین بود چرا موجب افزایش غرور و عزت ملی شد.

 وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در چند سال گذشته چندین فرمانده نیروی قدس و دانشمند هسته‌ای را ترور کرده بود و باید انتقام سختی از این رژیم گرفته می‌شد، تصریح کرد: پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی، مطابق قوانین بین‌المللی و حقوق مشروع نظام جمهوری اسلامی ایران بود؛ سپاه پاسداران بامداد امروز با این عملیات انتقام مردم مظلوم غزه را هم از رژیم صهیونیستی گرفت و باعث خوشحالی و امیدواری در جبهه مقاومت شد.

مطهری با بیان اینکه، انتظار می‌رود همه کشورهای اسلامی از ایران به دلیل مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی حمایت کنند، تصریح کرد: اگر رژیم صهیونیستی اقدام دیگری علیه ایران و منافع ایران بکند، باید این‌بار با پاسخ بسیار شدید مواجه شود؛ رژیم صهیونیستی باید بداند که ایران می‌تواند با توان بسیار بالایی سرزمین‌های اشغالی را شخم بزند و اگر این رژیم دنبال ماجراجویی باشد، ایران باید از فرصت استفاده و ضربه نهایی را به رژیم صهیونیستی وارد کند.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از سال ۱۹۷۳ که مصر و سوریه به رژیم صهیونیستی حمله کردند، هیچ کشور دیگری به اسراییل حمله نکرده بود و این ذهنیت که کسی نمی‌تواند به سرزمین‌های اشغالی حمله کند در حال تقویت بود که ایران این ذهنیت را از بین برد، گفت: ایران ثابت کرد که شجاعت لازم را برای مقابله با رژیم صهیونیستی را دارد و آنچه درباره توان نظامی این رژیم گفته می‌شود، بلوف است.

وی، عملیات سپاه علیه رژیم صهیونیستی را یک نطقه عطف در تاریخ فلسطین دانست و گفت که ایران معادله مواجه و مقابله با رژیم صهیونیستی را ارتقا داده است و رژیم صهیونیستی دیگر هیچ وقت به شرایط قبل از طوفان الاقصی باز نخواهد گشت.

اخبار مرتبط:
سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است
سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درباره اخبار منتشره درباره مذاکرات مجدد اظهار کرد: این حرف و حدیث‌ها همواره شنیده می‌شود. مذاکره نوعی مبارزه است. همان‌طور که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در دفاع از کیان ایران اقدام کردند، دستگاه دیپلماسی هم وظیفه دارد در صورت اقتضا، از ابزار دیپلماسی برای تأمین منافع ملت ایران استفاده کند.

ابلاغ حکم حبس تجمیعی به تاجزاده/ وی تا سال ۱۴۱۱ باید تحمل حبس کند
ابلاغ حکم حبس تجمیعی به تاجزاده/ وی تا سال ۱۴۱۱ باید تحمل حبس کند

وی در سال ۱۴۰۱ به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام و اقدام علیه امنیت ملی محکوم شد که نهایتاً به ۵ سال حبس محکوم شد. همچنین در طول تحمل این حبس دوم، پرونده جدیدی تشکیل شد که به استناد قانون مجازات اسلامی به اتهام فعالیت تبلیغی و اجتماع و تبانی برای بار سوم به تحمل حبس محکوم شدند، چرا که نوشته‌ها و بیانیه‌ها یا مصاحبه‌های انتقادی که در طول زندان توسط او انجام شده بود باعث شد پرونده جدید تشکیل شده و به حبس محکوم شود.

عراقچی: هیچ توافقی که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، را نخواهیم پذیرفت
عراقچی: هیچ توافقی که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، را نخواهیم پذیرفت

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در جمع سفرا و کارداران و روسای نمایندگی های خارجی و بین‌المللی مقیم تهران گفت: باید به‌صراحت تأکید کنم که در هر راه‌حل مذاکره‌شده و در هر روند گفت‌وگویی، حقوق مردم ایران در موضوع هسته‌ای، از جمله حق غنی‌سازی باید به‌طور کامل مورد احترام قرار گیرد. ما هیچ توافقی را که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، نخواهیم پذیرفت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است