کد خبر : 291057
انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۱۵ - 11:57
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

افزایش ۲۹ درصدی تصادفات فوتی در جاده‌های اصفهان

رئیس اداره راه‌های روستایی پلیس راه استان اصفهان گفت: در ایام نوروز امسال با افزایش 29 درصدی تصادفات منجر به فوت مواجه بودیم.

افزایش ۲۹ درصدی تصادفات فوتی در جاده‌های اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روح‌الله شاکری، رئیس اداره راه های روستایی پلیس راه استان اصفهان اظهار داشت: آمار تصادفات منجر به فوت در جاده‌های استان اصفهان در طرح نوروزی امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۹ درصد افزایش داشت.

به نوشته فارس؛ وی علت ۸۰ درصد از تصادفات رخ داده در جاده‌های استان را ۴ عامل عدم توجه به جلو، خستگی و خواب آلودگی، سرعت و سبقت غیرمجاز عنوان کرد و افزود: به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی استان و قرار گرفتن این استان در مرکز کشور روزانه ۶۰ تا ۷۰ درصد ترددهای کشور در راه‌های استان انجام می‌شود و به نوعی هر کسی بخواهد از جنوب به شمال و یا از غرب به شرق و بالعکس عزیمت کند باید از راه‌های استان اصفهان عبور کند.

شاکری با اشاره به کویری و بیابانی بودن بیشتر راه‌های این استان گفت: در این راه‌ها جاذبه‌های کمتری برای رانندگان وجود دارد و برای اینکه رانندگان ترغیب به توقف و استراحت در طول مسیر شوند نیاز به ایجاد جاذبه‌های لازم در اطراف جاده‌های استان هستیم.

رئیس اداره راه های روستایی پلیس راه استان اصفهان در خصوص اقدامات پلیس راه برای کاهش تصادفات رانندگی در ایام نوروز عنوان کرد: براساس تجزیه و تحلیل تصادفات سال‌های قبل مشخص شد که بیشترین تصادفات در ایام نوروز ناشی از خستگی و خواب آلودگی رانندگان است.

وی ادامه داد: طرح توقف و حرکت در اتاق فکر پلیس راه استان طراحی و در تعدادی از راه‌ها اجرا شد به گونه‌ای که در ساعاتی از شبانه روز رانندگان را متوقف کرده و از آنان می‌خواستیم تا بعد از کمی استراحت به رانندگی بپردازند و همین امر باعث شد تا در محورهایی که این طرح اجرا شده بود شاهد کمترین میزان تصادف و واژگونی باشیم.
شاکری ادامه داد: همچنین امسال نظارتها‌ و کنترل‌های شدیدتری را بر روی ناوگان حمل و نقل بار و مسافر انجام دادیم و نتیجه این نظارت‌ها نیز باعث شد که هیچ گونه تصادف و حادثه‌ای در حوزه حمل و نقل مسافر به وجود نیامد.

رئیس اداره راه های روستایی پلیس راه استان اصفهان در پاسخ به این سوال که چه کنیم تا میزان فوتی‌های ناشی از تصادفات در جاده‌های کشور کاهش پیدا کند، گفت: برای اینکه این امر محقق شود باید به طور همزمان بحث فرهنگ سازی رانندگی صحیح در بین رانندگان، اصلاح مهندسی راه‌ها و ارتقای ایمنی خودروها را با هم داشته باشیم چرا که هر ۳ مورد در کشته شدن افراد در حوادث جاده‌ای نقش اساسی دارند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه عده زیادی از مسافران نوروزی در روزهای آتی به منازل خود باز می‌گردند به آنها توصیه می‌کنم به تابلوها و علایم هشدار دهنده در طول مسیر توجه جدی داشته باشند و از هرگونه عجله و شتاب بی مورد و ارتکاب تخلفات حادثه ساز پرهیز کنند تا بدون هیچگونه حادثه به مقصد خود برسند.

اخبار مرتبط:
جمعیت استان اصفهان ۶ درصد رشد کرده است
جمعیت استان اصفهان ۶ درصد رشد کرده است

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان با اشاره به جمعیت پنج میلیون و ۴۲۰ هزار نفری این استان گفت: جمعیت استان اصفهان بر مبنای سال ۱۴۰۴ در مقایسه با سرشماری سال ۱۳۹۵ رشد ۶ درصدی داشته است.

بودجه اقساط قطار سریع‌السیر تهران – قم – اصفهان تصویب شد
بودجه اقساط قطار سریع‌السیر تهران – قم – اصفهان تصویب شد

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزیر راه از تصویب جدول پیشنهادی اصلاحی منضم به قرارداد مربوطه و پرداخت اقساط سررسید شده طرح قطار سریع‌السیر تهران - قم - اصفهان در شورای اقتصاد خبر داد.

بارش‌های فروردین، بحران سد زاینده‌رود را تعدیل کرد/ حجم فعلی سد ۳۷۵ میلیون مترمکعب است
بارش‌های فروردین، بحران سد زاینده‌رود را تعدیل کرد/ حجم فعلی سد ۳۷۵ میلیون مترمکعب است

مدیر بهره‌برداری و نگهداری از سد و نیروگاه زاینده‌رود و کوهرنگ گفت: حجم فعلی مخزن در رتبه ۴۹ از ۵۴ سال گذشته قرار گرفته و خروجی سد نیز ۱۵ درصد کمتر از سال گذشته ثبت شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است