کد خبر : 290825
انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۱۳ - 20:28
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی اصفهان:

بیش از ۴میلیون گردشگر از بناهای تاریخی استان اصفهان بازدید کردند

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: نوروز امسال بیش از ۴ میلیون نفر از بناهای تاریخی این استان بازدید کردند.

بیش از ۴میلیون گردشگر از بناهای تاریخی استان اصفهان بازدید کردند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حمیدرضا محققیان اظهار داشت: آمارهای ارائه شده از سوی کمیته آمار ستاد سفر اصفهان حاکی است که از روز ۲۴ اسفند تا یازدهم فروردین ماه امسال چهار میلیون و ۶۰۲ هزار و ۶۰۷ نفر گردشگر از بناهای تاریخی و جاذبه‌های گردشگری استان اصفهان بازدید کردند.

به نوشته مهر؛ وی افزود: بررسی آمارها همچنین حاکی است که در طی این مدت یک میلیون و ۶۰۷ هزار و ۶۱۶ نفر گردشگر حداقل به مدت یک شب در ۲۸ شهرستان استان اصفهان اقامت کردند.

به گفته سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، از آمار موجود تعداد ۹۹۰ هزار و ۸۲۳ نفر گردشگر در شهرستان اصفهان اقامت داشتند.

اخبار مرتبط:
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان بر ضرورت ورود فعالانه بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در استان تأکید کرد.

قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان
قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان

بازار موتورسیکلت اصفهان با وجود رشد تقاضا در تابستان، با دو چالش اساسی قیمت‌گذاری سلیقه‌ای نمایندگی‌ها که منجر به افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها شده و روند شماره‌گذاری بیرون‌استانی که خریداران را از دریافت مدارک رسمی محروم کرده روبه‌رو است.

اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود
اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود

مدیرکل دفتر فنی استانداری اصفهان از برنامه ریزی مدیریت استان در خصوص ساماندهی وضعیت اجاره بها در سراسر استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است