کد خبر : 289562
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۲۶ - 11:05
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان: گروه‌های مقاومت با گلوله پاسخ سردبیر لیبراسیون‌ را خواهند دادند

روزنامه کیهان نسبت به چاپ یک کاریکاتور، با موضوع گرسنگی مردم غزه و ماه رمضان واکنش نشان داد.

کیهان: گروه‌های مقاومت با گلوله پاسخ سردبیر لیبراسیون‌ را خواهند دادند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود شماره امروز خودش نوشت:

گفت: از حرکت جنایتکارانه روزنامه فرانسوی «لیبراسیون‌» چه خبر؟ که با چاپ یک کاریکاتور، گرسنگی مردم غزه و ماه رمضان را مسخره کرده بود؟!
گفتم: در فرانسه و سایر کشورهای اروپایی اعتراض‌های شدید  و گسترده‌ای علیه حرکت مزدورانه روزنامه لیبراسیون شکل گرفته و بر دامنه آن افزوده می‌شود.
گفت: سردبیر این روزنامه یک یهودی صهیونیست به نام «دآو آلفون DOV ALFON‌» است. او یک نظامی اسرائیلی و از اعضای سابق یگان ۸۲۰۰ اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی بوده است! صاحب و مالک روزنامه لیبراسیون هم «‌پاتریک براهی‌»، یک میلیاردر فرانسوی اسرائیلی است!
گفتم: «‌لیبراسیون‌» به معنی رهایی و آزادی است! مفهوم آزادی در فرهنگ فرانسوی‌ها که مزدوری برای اسرائیل باشد، حالا ببین مزدوری در فرهنگ آنها، چه مفهوم و تعریفی دارد؟!
گفت: یکی از گروه‌های مقاومت اعلام کرده که چند تا گلوله به مغز این دو نفر شلیک می‌کند.
اخبار مرتبط:
حذف صفر از پول ملی تغییری در قدرت خرید مردم ایجاد نمی‌کند
حذف صفر از پول ملی تغییری در قدرت خرید مردم ایجاد نمی‌کند

یک کارشناس اقتصادی معتقد است حذف چهار صفر از پول ملی اگرچه در ظاهر تغییری در ارزش واقعی دارایی‌ها و قدرت خرید ایجاد نمی‌کند، اما گامی در جهت بازسازی و جلب اعتماد عمومی به پول ملی و اصلاح کارکردهای مبادلاتی است.

خرید سربازی در دستور کار مجلس قرار گرفت/ جزئیات و قیمت خرید سربازی ۱۴۰۴
خرید سربازی در دستور کار مجلس قرار گرفت/ جزئیات و قیمت خرید سربازی ۱۴۰۴

خرید سربازی ۱۴۰۴ بار دیگر در دستور کار مجلس قرار گرفت. کمیسیون تلفیق لایحه بودجه با طرح خرید خدمت سربازی برای مشمولان غایب بیش از پنج سال موافقت کرده است. طبق این مصوبه، متأهلان و افراد بالای ۳۵ سال در اولویت قرار دارند و قیمت خرید سربازی بر اساس مقطع تحصیلی متفاوت خواهد بود.

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: خروج از NPT زمینه تحریم ایران را فراهم می‌کند
حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: خروج از NPT زمینه تحریم ایران را فراهم می‌کند

آن رویکردی که در مجلس شورای اسلامی دیده می شود، نه تنها به رفع مشکلات کمکی نمی کند، بلکه نوعی همیاری با نتانیاهو است. خروج ایران از NPT نیز زمینه را برای تحریم ایران فراهم می کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است