کد خبر : 288663
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۲۰ - 21:24
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

احمد زیدآبادی:

آقای وزیر کشور، اجازه می‌دهید مردم هَم کارکنان وزارتخانه را امر به معروف کنند؟

فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: ۴۵ سال از عمر جمهوری اسلامی گذشته و هنوز یک تبیین رسمی و قانونی از اصل "امر به معروف و نهی از منکر" در دو حوزۀ شخصی و عمومی به عمل نیامده است.

آقای وزیر کشور، اجازه می‌دهید مردم هَم کارکنان وزارتخانه را امر به معروف کنند؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرآنلاین نوشت: احمد زیدآبادی فعال سیاسی اصلاح طلب در کانال تلگرامی خود نوشت:

پرسشی از وزیر کشور

۴۵ سال از عمر جمهوری اسلامی گذشته و هنوز یک تبیین رسمی و قانونی از اصل “امر به معروف و نهی از منکر” در دو حوزۀ شخصی و عمومی به عمل نیامده است.

امر به معروف و نهی از منکر در مفهوم قرآنی آن نوعی مسئولیت فردی و اجتماعی برای پیشگیری از انحطاط و ظلم و نابسامانی عمومی است. تبیین امروزین آن، ایجاد سازوکاری سالم و کارآمد برای آزادی بیان و آزادی مطبوعات و قوۀ قضائیه عادل و مستقل برای رسیدگی به ادعاها و دعاوی ست نه پیچیدن به پر و پای شهروندان عادی در گوشه و کنار شهر!

وقتی وزیر کشور می‌گوید؛ امر به معروف – که ظاهراً در نگاه او صرفاً به پوشش بانوان و استقرار حجاب‌بان‌ها در مراکز مختلف شهر خلاصه می‌شود- نیاز به هیچ مجوزی ندارد، به طور طبیعی این پرسش مطرح می‌شود که آیا او به افراد عادی اجازه می‌دهد که برای تذکر در بارۀ نحوۀ انتصاب‌ها و چگونگی صرف بودجه و نوع عملکرد پرسنل وزارت کشور، در محل این وزارتخانه مستقر شوند و تمام کارکنان وزارتخانه را از صدر تا ذیل امر به معروف یا نهی از منکر کنند؟

اگر اجازه می‌دهد، رسماً اعلام کند و اگر نمی‌دهد، چطور آنچه را برای خود نمی‌پسندد نسبت به شهروندان بی‌پناه مجاز می‌داند؟ یا نکند وی خود و کارمندانش را معصوم و عاری از هر گناه و خطا و فقط مردم عادی را گناهکار و خطاکار می‌داند؟

به هر حال اگر قرار باشد عده‌ای به خود اجازه دهند که بدون هیچگونه سازوکار قانونی و تعریف‌شده تحت عنوان آمر به معروف و ناهی از منکر در متروهای شهر مستقر شوند و به زنان و دختران مردم در مورد پوشش‌شان هشدار دهند، چرا عده‌ای دیگر تحت همین عناوین اجازه نداشته باشند که برای تذکر نسبت به نقض حقوق مردم و سوءاستفاده از قدرت و ظلم و اجحاف و فساد و ارتشاء، در وزارتخانه‌ها و دوایر دولتی و محاکم قضایی و زندان‌ها و بازداشتگاه‌ها استقرار یابند و مسئولان و کارمندان آنها را از ارتکاب این منکرات قطعی و مسلم بازدارند؟

اخبار مرتبط:
محسن رضایی: لحظاتی قبل از شهادت رئیسی در مشهد طوفان شد
محسن رضایی: لحظاتی قبل از شهادت رئیسی در مشهد طوفان شد

محسن رضایی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: این که شهدای خدمت به عدد هشت رسیده خیلی معنا دارد.

سال ۱۴۰۳ چند نفر فوت کردند؟
سال ۱۴۰۳ چند نفر فوت کردند؟

مرکز رصد جمعیت سازمان ثبت احوال اعلام کرد: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۵۸ هزار و ۸۴۸ واقعه فوت در کل کشور به ثبت رسیده است.

سه نرخی کردن گازوئیل به تعویق افتاد
سه نرخی کردن گازوئیل به تعویق افتاد

بر اساس تصمیم هیات دولت، تمام نیاز مصرفی کامیون‌داران با نرخ های فعلی به‌طور کامل تأمین خواهد شد و فعلا هیچ برنامه‌ اجرایی برای سه نرخی کردن گازوئیل در دستور کار قرار ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است